İsmail Saymaz: CHP, İzmir'de Muharrem İnce'yi aday gösterecek

Memleket Partisi lideri İnce, muhalefete "ittifak" çağrısı yapmıştı. İsmail Saymaz, İnce'nin İmamoğlu'yla görüştüğünü, CHP'nin İnce'ye İzmir adaylığını teklif ettiğini iddia etti.

İsmail Saymaz: CHP, İzmir'de Muharrem İnce'yi aday gösterecek
İsmail Saymaz: CHP, İzmir'de Muharrem İnce'yi aday gösterecek
GİRİŞ 07.12.2023 00:22 GÜNCELLEME 07.12.2023 00:22
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Gazeteci İsmail Saymaz, yerel seçimde muhalefete ittifak çağrısı yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla görüştüğünü iddia etti. 

Saymaz, CHP'nin İnce'ye İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması için teklif götürdüğünü belirtti. 

İnce'nin iddiaları doğruladığını söyleyen Saymaz, "İnce, 'ben muhalefetin elindeki kalelerin AK Parti’nin eline gitmesini istemem. Buna gönlüm razı olmaz. Bu bakımdan iş birliği önerisine açığım' dedi" diye konuştu. Saymaz'ın iddiasına göre İnce, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Ben muhalefetin elindeki kalelerin AK Parti’nin eline gitmesini istemem. Buna gönlüm razı olmaz. Bu bakımdan iş birliği önerisine açığım. Önümüzdeki hafta da görüşeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için teklif edilmedi ama benim kulağıma geldi"

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 88
  • bekir 4 ay önce Şikayet Et
    seçime bir hafta kala 3 yıldır peşinden gidenleri satan ince izmir e değil yalova ya bile razı - ama köy muhtarlığı bile alamayacak
    Cevapla
  • Elaziz 4 ay önce Şikayet Et
    Omurgasız olmak böyle bişey.
    Cevapla
  • Ağrılı Yusuf 4 ay önce Şikayet Et
    Bu da heykelci. Hizmet beklemek ahmaklıktir
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 4 ay önce Şikayet Et
    İzmir'de sokaktan geçen birini (tahsili, yeteneği, ihtisası önemli değil, hatta nefes alsın yeter) CHP kimi aday gösterse%76 oy alıyor kafa bu malesef biz de%34 lük kısımda her gün saya söve yaşıyoruz ne yazıkki
    Cevapla
  • Davut 4 ay önce Şikayet Et
    76 +34 =110 eder
    Cevapla
  • Mrty 4 ay önce Şikayet Et
    Siz izmirde ceketinizi aday yapsanız yinede kazanırsınız İzmiri dusunmeyin
    Cevapla
  • Kurban 4 ay önce Şikayet Et
    Geçen gün izmirli bir kadın elindeki kavanozun kapağını gösteriyordu İBB adayı diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler