İYİ Partili isimden istifa eden Yanıkömeroğlu ile ilgili bomba 'İmamoğlu' yorumu!

İYİ Parti'nin CHP ile ittifak kurmama kararı sonrası İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu partisinden istifa etmişti. İstifa kararının ardından İYİ Parti Ankara milletvekili Yüksel Arslan'ın 'İmamoğlu' yorumu gündeme oturdu...

İYİ Partili isimden istifa eden Yanıkömeroğlu ile ilgili bomba 'İmamoğlu' yorumu!
İYİ Partili isimden istifa eden Yanıkömeroğlu ile ilgili bomba 'İmamoğlu' yorumu!
GİRİŞ 07.12.2023 07:28 GÜNCELLEME 07.12.2023 07:35
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Özel Kalem Müdürlüğü ve ABB İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan ve daha sonra İYİ Parti'den Ankara Milletvekili olarak TBMM'ye giren Yüksel Arslan'ın, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun istifa ettiği haberlerinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yorum dikkat çekti.

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu

Arslan yaptığı yorumda Yanıkömeroğlu'nu kastederek "İmamoğlu satın aldı" ifadelerini kullandı. Arslan'ın daha sonra söz konusu yorumu sildiği görüldü.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın istifa eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun istifa etmesinin ardından yaptığı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım akıllarda soru işaretlerine sebep oldu.

YAVAŞ'IN YANINDA ESKİ İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANI VE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV ALDI

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın eski İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı ve Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan ve daha sonra İYİ Parti'den Ankara Milletvekili olan Yüksel Arslan, geçmişini çok çabuk unuttu...

CHP'li ABB kapısından Milletvekili olan Arslan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun istifa etmesinin ardından dikkat çekici bir şekilde CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

"İMAMOĞLU SATIN ALDI"

Arslan, Yanıkömeroğlu'nu kastederek yaptığı paylaşımda, "İmamoğlu satın aldı" ifadelerini kullandı. Arslan' söz konusu ifadelerine gelen tepki sonrası ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı sildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • devriye 4 ay önce Şikayet Et
    Artık bıktık kapatın gitsin partiyi..
    Cevapla
  • Gezgin 4 ay önce Şikayet Et
    Abd ne derse o Gerisi siyasi evcilik oynuyorlar
    Cevapla
  • Efeler Diyarı 4 ay önce Şikayet Et
    Fazla telaş etmeyin. ABD büyükelçisi aralarını bulur.
    Cevapla
  • Hehe 4 ay önce Şikayet Et
    Hani bunlar birbirlerinin yuzunde rabbi yesir görmüştü. Abla kardeş, baba oğul, abi kardeş tiler.çıkar işin içine girdimi mesele bitmiştir.
    Cevapla
  • muhtar 4 ay önce Şikayet Et
    Doğru Yunanoğlu satın almıştır.Satın alınanda felanoğlu zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...