Özdağ: CHP ile HDP kol kola

Yerel seçimler için İYİ Parti'ye ittifak çağrısı yapan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, CHP'ye eleştiriler yöneltti. 28 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Özdağ, "CHP, HDP ile kol kola" dedi.

Özdağ: CHP ile HDP kol kola
Özdağ: CHP ile HDP kol kola
GİRİŞ 15.12.2023 15:03 GÜNCELLEME 15.12.2023 15:03
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Zafer Partisi olarak Türk milletinin menfaatlerini her türlü kişisel gururun üzerinde tutarak siyaset yapıyoruz. HÜDA PAR'a randevu veren İYİ Parti genel merkezinin Zafer Partisi'ne de randevu vereceğini tahmin ediyoruz." dedi.

Özdağ, Samsun'un Atakum ilçesinde bir kafede düzenlediği basın toplantısında, Zafer Partisinin oylarının anketlerde yükseldiğini söyledi.

Bu yükselişin Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde gerçekleştiğini belirten Özdağ, "Ancak İç Anadolu'da, Karadeniz'de oylarımız seçimlerden bu yana stabil seyrediyor. Onun için bu bölgelerde de seçim öncesinde hem adaylarımızı tanıtmak hem de oy grafiğimizi yukarı çekmek üzere yoğun çalışma temposuna giriyoruz." diye konuştu.

Diyarbakır'daki bir bulvara "Şeyh Sait" adının verilmesini eleştiren Özdağ, bu konuyu her platformda gündemde tutacaklarını dile getirdi.

İYİ PARTİ'YE YAPTIĞI İTTİFAK ÇAĞRISI

Yerel seçim öncesinde ittifak arayışlarıyla ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Özdağ, şunları kaydetti:

"Yerel seçimlere giderken İYİ Parti'ye bir çağrı yaptık. Bu çağrıda, 'Üzerinde anlaşamadığımız hususları erteleyerek veya parantez içine alarak seçimde işbirliği gerçekleştirelim' dedik. Böyle bir işbirliğinin yüzde 20'lik potansiyeli temsil ettiğini, Türk milletini iki kutup arasında ayrışmaktan kurtaracağını ifade ettik. Bu teklifimiz seçmen zemininde büyük sevinçle karşılandı ancak şu ana kadar hem bu çağrımıza hem de sayın Akşener'i ziyaret etmek için yapmış olduğum başvuruya cevap alamadık. Zafer Partisi olarak Türk milletinin menfaatlerini her türlü kişisel gururun üzerinde tutarak siyaset yapıyoruz. HÜDA PAR'a randevu veren İYİ Parti genel merkezinin Zafer Partisine de randevu vereceğini tahmin ediyoruz."

Özdağ, büyükşehirlerde iddialı isimlerle yerel seçimlere gireceklerini, tüm il ve ilçelerde de aday çıkarmayı istediklerini anlattı.

Özdağ: Kılıçdaroğlu bana üç bakanlık vadetti, CHP: Öyle bir şey yokÖzdağ: Kılıçdaroğlu bana üç bakanlık vadetti, CHP: Öyle bir şey yok

"CHP, HDP İLE KOL KOLA"

Bir gazetecinin, CHP ile yerel seçimde işbirliği düşünüp düşünmediği yönündeki sorusu üzerine Özdağ, şöyle konuştu:

"Cumhuriyet Halk Partisi, HDP ile kol kola. Genel Başkanı Şeyh Sait'e 'hain' diyemeyen, Şeyh Sait isyanı sırasında katledilen birlerce yurttaşımızın akrabaları için elemlenmeyip, Şeyh Sait'in isyan sırasında öldürülen arkadaşlarının akrabalarının üzüntülerini gündeme alan bir siyasetçi. Bu söylediklerimin hiçbirisi zan değil. Bizzat Özgür Özel'in açıklamaları. Rahmetli Atatürk'ün ruhunu ağır şekilde incittiğini düşünüyorum Özgür Özel'in."

Ümit Özdağ CHP'nin içine bombayı bıraktı: 'Gizli protokolü' ilk kez belgeleriyle paylaştı!Ümit Özdağ CHP'nin içine bombayı bıraktı: 'Gizli protokolü' ilk kez belgeleriyle paylaştı!

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • Şimdi 4 ay önce Şikayet Et
    Şu siyonist beslemesini sürekli haber yapmayın lütfen. Eğer yapmak mecbursanız yahudi soyundan gelen özdağ (herberg) olarak yayınlayın en azından.
    Cevapla
  • Sadık 4 ay önce Şikayet Et
    Geçen seçimlerde aynısını söyledin ama bay Kemalden içişleri olurum diye Kabul ettin ,bu Adama hiç güven olmaz.
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Bu acıklamalar ile kendini aklıyor. Türk olmayanlar tıpkı ittihatcılar hibi Türkçülük yapıyor. Diyarbakır ermenisi olan meral gibi. Bu taktik ile osmanlıyı yıktılar ama bu sefer tutmayacak inşallah. Bu millet uyandı diyemem ama ilahi kader buna mani. Çünkü bu milleti uyandıracak ne doğru tarih öğretildi bede kamuoyu uyandırıldı.
    Cevapla
  • Cahit 4 ay önce Şikayet Et
    Yahu sen de onlarla birlikte değil miydin? Bu millet balık hafızalı değil. Hadi oradan samimiyetsiz!
    Cevapla
  • Türklūk. 4 ay önce Şikayet Et
    Bunda insanlık namına bir gıram bir şey yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak