İmamoğlu'ndan Akşener'e cevap: Ben o defteri kapattım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ifadelerine yönelik sorulara, "Ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum." dedi.

GİRİŞ 20.12.2023 15:42 GÜNCELLEME 20.12.2023 15:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ataköy- İkitelli Metro Hattı Test Sürüşü sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener’in ifadelerine yönelik sorulara yanıt verdi.

İmamoğlu, "Ben dün söyleyeceğimi söyledim. Dün konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle ya da ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum. Süreçte şu anda ifade edebileceğim başka bir şey yok. Ben çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüm. Eski dost düşman olmaz. Biz bugün yaşananların tarifini dün yaptığım gibi anlayın lütfen. Onun dışında küçük küçük detaylar üzerinden konuşmayı artık uygun görmüyorum. Geçmişe hiç dönmeye vaktimiz yok. Geleceğe bakıyoruz. Geleceğe dönük şu anda 16 milyon İstanbullu hatta bütün ülke bizim yaptığımız işlere ve başarılarımıza odaklanmış durumda. Biz Türkiye’nin geleceğinin imza altına alındığı, tariflendiği şehirlerde yöneticileriz. Ben de Mansur Bey de hepimiz artık geleceğe odaklanmış bir biçimde yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Akşener'den hodri meydan! Savaş ilanı kabul ediyorumAkşener'den hodri meydan! Savaş ilanı kabul ediyorum

Yavaş'tan Akşener’e yanıt: Zoruma gidiyor!Yavaş'tan Akşener’e yanıt: Zoruma gidiyor!

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • free34 4 ay önce Şikayet Et
    senin yaptığın 1 tane başarı var mı acaba?.esenlerde 2 aydır 3 tane künk'ü döşeyemediniz iski nin araçları 2 aydır yolu kapattı 3 dakikalık yolu 30 dakika da geçemiyoruz.yapılanı da bozuyorsunuz.beceriksizler
    Cevapla
  • mardinli 4 ay önce Şikayet Et
    karanlık zihniyetin karanlık zatı hdp pkk sevicisi
    Cevapla
  • bayram 4 ay önce Şikayet Et
    hanim ablam abim ayakları yarın yine milleti kandırmak için artistlik yaparsınız
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    adam baba dedi abla dedi ikisinide yedi senden korkulur eko reisle devam
    Cevapla
  • Adlar 4 ay önce Şikayet Et
    Suç Medyada bunlari ğösderdikleri için adami ğösderin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...