Akşener'den üst yönetime talimat

İyi Parti'de dün yapılan Başkanlık Divanı toplantısında, özellikle büyükşehir belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarının hızlandırılmasına karar verildi. İyi Parti'nin tüm üst yönetimi de yeni yılla birlikte sahada olacak.

Akşener'den üst yönetime talimat
Akşener'den üst yönetime talimat
GİRİŞ 22.12.2023 16:47 GÜNCELLEME 22.12.2023 16:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genel İdare Kurulu'ndan 2 kez ittifaksız seçim kararı çıkan İyi Parti, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçime 'hür ve müstakil' sloganıyla hazırlanan İyi Parti, 81 ilde kendi belediye başkan adaylarını belirlemeyi sürdürüyor.

Üst yönetim seçim bölgelerine gidecek

Dün Başkanlık Divanı üyeleri, Genel Başkan Meral Akşener'in başkanlığında bir araya geldi. Akşener o toplantıda, tüm üst yönetime sahaya inmeleri talimatı verdi.

Bir buçuk saat süren Başkanlık Divanı toplantısında yerel seçim çalışmaları ana gündem maddesiydi. Ocak ayı itibarıyla İyi Partili milletvekilleri, Genel İdare Kurulu üyeleri ve Başkanlık Divanı üyelerinin seçim bölgelerine gitmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda parti üst yönetimi, yerel yönetimlere ve belediye başkan adaylarına destek amacıyla il ziyaretleri gerçekleştirecek.

İstanbul ve Ankara adayları ocakta açıklanacak

İyi Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı kim olacak? Edinilen bilgiye göre bu soru ocak ayında yanıt bulacak. Bu kapsamda, iki büyükşehrin belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarının hızlandırılmasına karar verildi. Ankara büyükşehir belediye başkan adayının en son açıklanması planlanıyor.

KAYNAK: TRT HABER
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yüksel ERZİNCAN 4 ay önce Şikayet Et
    Sen yok hükmündesin teyze...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    MUHALEFETİN GÜNDEMİ abidik gubidik halkın gündemi pahalılık ZATEN sorunda burada!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!