İyi Parti’de ‘arka kapı’ kavgası tırmanıyor: Oğlu üzerinden vurdu

Son günlerde sık sık kavga, istifa ve karşılıklı atışmalarla gündeme gelen İyi Parti'de tartışma yeniden alevlendi.

İyi Parti’de ‘arka kapı’ kavgası tırmanıyor: Oğlu üzerinden vurdu
İyi Parti’de ‘arka kapı’ kavgası tırmanıyor: Oğlu üzerinden vurdu
GİRİŞ 23.12.2023 21:09 GÜNCELLEME 23.12.2023 21:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İyi Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural ile partiden istifa eden İBB İyi Parti eski Grup Başkanvekili İbrahim Özkan arasındaki polemik devam ediyor. Partiden istifa eden ve İmamoğlu ile yetkisiz şekilde görüştüğü ortaya çıkan İbrahim Özkan’ı hedef alan Oktay Vural, “Muharrem Erkek’in adaylığını biliyordu. Çanakkale teşkilatını istifaya çağırdı” dedi.

Bu ifadelere karşılık veren Özkan, Vural'ı “çocuğu” üzerinden hedef aldı.

İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan, İmamoğlu ile kirli pazarlığı deşifre ettiİYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan, İmamoğlu ile kirli pazarlığı deşifre etti

"DERİN İLİŞKİLER..."

Oktay Vural, İbrahim Özkan'ın Muharrem Erkek'in Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı günler öncesinden bildiğini, İyi Partili Çanakkale Belediye Meclis üyesine istifa etmesi için makam teklifi götürdüğünü söyledi.

Oktay Vural şu ifşaatta bulundu:

“İlginç... CHP Parti Meclisi 21 Aralık'ta Sayın Muharrem Erkek'i Çanakkale Belediye Başkan Adayı olarak belirlemiş. İlginç olan ise İYİ Partiden azledilmiş kendinden menkul "arka kapı diplomatı" aday tesbitinden 5 gün önce Çanakkale Belediye Meclis Üyemize istifa etmesi için makam-mevki vaadi ile teklif götürdüğünde Sayın Erkek'in kesin aday olacağını ve onunla görüştüreceğini, bu konuyu Başkanla görüştüklerini belirtmişti. Yani ‘arka kapı diplomatı’ başkan adayını CHP Parti Meclisinden çok önce kesin öğrenmiş. Nasıl öğrenmiş? Ön kapıdan mı? Kimden? Kimin eli kimin cebinde diyesim geldi... Derin ilişkiler...”

“OĞLUNU DANIŞMAN YAPTIN”

İyi Parti’li Oktay Vural’ın bu ifşasına İbrahim Özkan'dan ilginç cevap geldi.

Söz konusu talebin İyi Part’ili meclis üyesinden geldiğini öne süren Özkan, Oktay Vural'ı ise oğlunun makamı üzerinden vurdu.

Özkan, şunları söyledi:

“Komplocu meclis üyenizin talebini ilgili CHP yerel yönetimler Başkan yardımcısına ilettim. Siz Hür ve Müstakilci olduğunuz için oğlunuz Ankara BB'de çalışmaya devam edecek mi? İYİ Parti'de pankart asan, broşür dağıtan o kadar emekçi genç varken diğer oğlunuzu İYİ Parti TBMM gruba danışman yapmanızı hangi siyasi ahlakla anlatabilirsiniz.”

İşte o paylaşımlar:

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 10
  • Sefergörev 4 ay önce Şikayet Et
    Oyun kurucusu M.akşener Iyi parti rolunu iyi oynuyor, terör yanlisi partile itifak oldu ,seçmen olarak oyuna gelmemeliyiz .
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 ay önce Şikayet Et
    ATASÖZÜ : " -- Küçük bir DELİK, büyük bir gemiyi batırır"... Bu saatten sonra İYİ partiden bişey olmaz..
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    imamoğlu müslüman deyil devşirme,Rum .Türkiye'de soy isim yasası çıkarken türk soy ismi aldılarki bizlerden biri gibi gözüksünler
    Cevapla
  • Uyan millet 4 ay önce Şikayet Et
    Meral üljeyi kartirmak için plan yaparken,Yüce Allah büyük tür.kendi art niyetini,kendi partisinde yaşattı.Bu millet ittifakı gerçekten ZİLLET ittifakıymış Bu zilletten Allah üljemizi korudu
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu millet bunlardan bir cacık olmayacağını daha anlamadı mı ki
    Cevapla
  • Ömer koc 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlar hakkında bişey düşünmeye ve yorum yapmaya gerek yok Allah mustehakini versin derler ya işte bu işin mustehaki buydu zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti