Bakan Uraloğlu’ndan DEM Partili Bakırhan'ın küstah sözlerine yanıt

Bakan Uraloğlu 'Trabzon'dan Tekirdağ'a Hakkari'den Edirne'ye hiç fark etmez, memleketimizin pek çok şehrini hedef gösterenler, sadece Türkiye’de değil, dünyanın hiçbir yerinde rahat ve huzur yüzü görmeyecek' dedi.

Bakan Uraloğlu’ndan DEM Partili Bakırhan'ın küstah sözlerine yanıt
Bakan Uraloğlu’ndan DEM Partili Bakırhan'ın küstah sözlerine yanıt
GİRİŞ 24.12.2023 15:22 GÜNCELLEME 24.12.2023 15:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Ne Tunceli’de ne Türkiye’de huzur, umut, demokrasi olur" ifadelerine yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, şunları kaydetti:

"Ülke olarak kahraman şehitlerimizin acısını yaşarken, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan partinin sözde eş genel başkanının açıklaması kabul edilebilir bir durum değildir. Trabzon'dan Tekirdağ'a Hakkari'den Edirne'ye hiç fark etmez, memleketimizin pek çok şehrini hedef gösterenler, sadece Türkiye’de değil, dünyanın hiçbir yerinde rahat ve huzur yüzü görmeyecek. Teröristlerle ve onların her ne şekilde olursa olsun uzantıları ile her alanda mücadelemiz devam edecektir. Bu bayrak için canını veren binlerce vatan evladı uğruna, terörle mücadelemiz her zaman olduğu gibi tavizsiz ve güçlü bir şekilde sürecektir. Terörün milletimize yaşattığı hiçbir acıyı unutmayacak, haklı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz."

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Laf yetiştireceğinize şu dokunulmazlıkları kaldırın artık. Bu kravatlı Teröristleri de içeri atıp anahtarı denize atın.
    Cevapla
  • REİS 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakan ozaman bunlara haddini bildirinki ders olsun milletin yüreği soğusun
    Cevapla
  • Yücel güvenkaya 4 ay önce Şikayet Et
    Hoşt yahudinin dem partisi hoşt
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Yanıt ! Yanıt ne cevap sizler kimsiniz merak ettim biz neyin mücadelesini kime karsi veriyoruz ayrıca en güzel cevap idam getirmekle vatan hainlerini acilen cezalandırmak la olur
    Cevapla
  • Şahin 4 ay önce Şikayet Et
    Bakanım böyle geçiştirilmez atın şu iti içeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı