Gazeteciler Sinan Burhan ve Şaban Sevinç arasında İstanbul adayı tartışması

Gazeteciler Sinan Burhan ve Şaban Sevinç arasında İstanbul adayı konusunda tartışma yaşandı. Burhan, Sevinç’in 'son dakika!' Paylaşımını eleştirerek, "Şaban Seviç bugüne kadar YRP’nin hangi sözünü paylaştı, YRP’ne oy mu vereceksiniz” dedi.

GİRİŞ 06.01.2024 13:24 GÜNCELLEME 06.01.2024 13:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP’li belediyelerin görevde olduğu İstanbul ve Ankara’da seçimi kimin kazanacağı merak konusu. 

Gazeteciler Sinan Burhan ve Şaban Sevinç arasında İstanbul adayı konusunda tartışma yaşandı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’ünde katıldığı programda Altınöz’ün İstanbul'da aday çıkarabiliriz açıklaması üzerine gerilim yaşandı.

Şaban Sevinç ve CHP’lilerin AK Parti’nin kaybetmesi için çaba sarf ettiklerini belirten Sinan Burhan, Şaban Sevinç’in 'son dakika!' Paylaşımını eleştirerek, "Şaban Seviç bugüne kadar YRP’nin hangi sözünü paylaştı, YRP’ne oy mu vereceksiniz” dedi.

CHP’li Şaban Sevinç’in Yeniden Refah Paylaşımı TV 100 ekranlarında yayınlanan “Özgür İfade” programa damga vurdu. Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan Gazeteci Şaban Sevinç’in YRP’nin İstanbul’dan aday göstermesi ile ilgili yaptığı paylaşıma atıfta bulunarak, “Şaban Sevinç az önce sayın Altınöz’ün adaylığı ile ilgili son dakika olarak sevinç mesajı attınız. Neden diye sordu ?Burhan, ben sizin gibi İmamoğlu’nu destekleyip tarafsızım demiyorum dedi.

Şaban Sevinç sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

“Son dakika… İstanbul’da biz aday çıkaralım, AK Parti bizi desteklesin. Çünkü AK Parti İstanbul’da ve Ankara’da kaybetmiş durumda. Biz lider partiyiz. Ak Parti hızla aşağıya düşüyor. Biz ise hızlı şekilde yükseliyoruz. Mehmet Altınöz Yeniden Refah Partisi”

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ya şu sevinçi sözde denen gazeteciyi kalaya almayın
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 3 ay önce Şikayet Et
    YRP, İstanbul'da AK Parti adayını destekler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti