AK Parti'nin Artvin adayı Mehmet Kocatepe oldu! Mehmet Kocatepe kimdir?

Başkan Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerde Artvin'in belediye başkan adayının Mehmet Kocatepe olduğunu açıkladı. Mehmet Kocatepe kimdir? Mehmet Kocatepe kaç yaşında ve nereli? İşte Mehmet Kocatepe'nin biyografisi

AK Parti'nin Artvin adayı Mehmet Kocatepe oldu! Mehmet Kocatepe kimdir?
AK Parti'nin Artvin adayı Mehmet Kocatepe oldu! Mehmet Kocatepe kimdir?
GİRİŞ 07.01.2024 14:53 GÜNCELLEME 07.01.2024 14:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda, partisinin Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe olduğunu açıkladı.

Mehmet Kocatepe kimdir?

1 Ocak 1966 yılında Artvin Yusufeli, Altıparmak ( Barhal ) köyünde doğdu. İlkokulu köyünde orta öğrenimi Bursa Süleyman Çelebi Lisesinde, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladıktan sonra, Sosyal Bilimler Enstitüsünde Halk Eğitimi üzerine mastır yaparak “Bilim Uzmanı” unvanını aldı.

Esnaf bir ailenin çocuğu olarak, gıda ve tekstil üzerine on yıl ticaretle uğraştı. 1992’de öğretmenliğe başladı. 1996-2003 yılları arasında TBMM’de çalıştı. 2003-2009 yılları arasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yaptı. Kocatepe, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve 3 çocuk babası olup, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze’nin merkezinde İsrail askerine keskin nişancı pususu
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?