AK Parti'nin İstanbul adayı Kurum çalışmalara hızlı başladı: Uraloğlu ile toplantı

AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, kentin çözümleri için çalışmalara başladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu ile bir araya gelen Kurum, kentin sorunlarına çözüm için hayata geçirilmesi gereken projeleri görüştü.

GİRİŞ 07.01.2024 22:36 GÜNCELLEME 08.01.2024 10:02
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına başladı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelen Kurum, İstanbul'da yapılması gereken projeleri görüştü. 

Sosyal medyadan açıklama yapan Kurum, "İstanbul’u da, İstanbulluların bizden ne beklediğini de biliyoruz! Bu şehrin mevcut karmaşasını en hızlı şekilde gidereceğiz" dedi. 

Osman Nuri Kabaktepe'den açıklama: Heyecanlıyım...Osman Nuri Kabaktepe'den açıklama: Heyecanlıyım...

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum İstanbullulara seslendi! Önemli mesajlarAK Parti İstanbul adayı Murat Kurum İstanbullulara seslendi! Önemli mesajlar

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve 25 ilin adaylarını açıkladıSon Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve 25 ilin adaylarını açıkladı

"İSTANBUL MURADINA KAVUŞACAK"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Murat Kurum'un İBB adaylığı açıklandı. 

"81 vilayetin her biri gibi bilhassa Fatih'in emaneti olan güzel İstanbul'umuzu muradına kavuşturacak, büyükşehir belediyesini yeniden ve sadece İstanbul halkına hizmet eder hale getireceğiz. El ele, omuz omuza vererek İstanbul'u son 5 yıllık fetret devrinden mutlaka çıkartacağız. Geride bıraktığımız 5 senede şunu gördük. Yarı zamanlı belediye başkanlığı yapılmaz. İstanbul asla ihmale gelmeyen, sürekli sorunlarına çözüm üretilmesi gereken bir şehir. İstanbul'a hizmet için önce bu şehre aşık olacaksınız. Sonra kendinizi İstanbullulara adayacaksınız. Diğer türlü geriye gitme, durma, duraklama ve çökme kaçınılmazdır. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetmeye artık tahammülünün kalmadığını tüm İstanbullular gibi biz de çok net görebiliyoruz. Biraz sonra ismini paylaşacağımız adayımızla layık olduğu şehreminine yeniden kavuşmasını sağlayacağız."

"İSTANBUL'DA DURAKLAMA DÖNEMİ BİTECEK"

Murat Kurum ise, İstanbul'da duraklama döneminin biteceğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Şu anda tüm teşkilatımızla, bilim insanlarımızla, belediyecilikte marka olmuş isimlerle, tecrübeli yol arkadaşlarımızla harıl harıl çalışıyoruz. Yüz günlük ve bir yıllık İstanbul Acil Eylem Planı'mızı hazırlıyoruz. Çok yakında inşallah proje tanıtım toplantımızla birlikte müjdelerimizi sevgili İstanbullulara vereceğiz.

İnşallah 31 Mart akşamı İstanbul'da duraklama dönemi bitecek, yeniden diriliş, yeniden yükseliş dönemi başlayacak."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • İstek 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın kurum başkan olduğunda Mardin'e d e yardım etse , en azından Mardin'e yakışır bir stadyum istiyoruz
    Cevapla
  • yunus 4 ay önce Şikayet Et
    Yıllardır yeşil alan, park, şu bu diye imar planına şerh düşülen vatandaşların ya parasını ödeyin. Yada arsaları vatandaşlar verin. sağlam başını sokacak binalar yapsın.
    Cevapla
  • ali nur 4 ay önce Şikayet Et
    Şu bilboardları reklam direklerini yıkın. Millet reklama göre değil sizin vereceğiniz hizmeti görecek ona göre oy verir. Büyük bir masraf israf kapısı. Eş dost ahbap çavuş torpil ilişkilerini bırakın. Kim hakkettiyse ona memuriyet verin. Onu işe alın. Herkes Ev geçindiriyor. Herkesin bir gelecek kaygısı var. Devlete güven duygusunu yıkmayın.
    Cevapla
  • yurttaş 4 ay önce Şikayet Et
    Tüm siyasilerden ricamızdır. 1-) Millete eşit adaletli hizmet verin. hakkına, hukukuna riayet edin. 2-) Ada bazlı imardan vazgeçin. 100 kişi birbiri ile anlaşamıyor. binalar eski kalıyor. Parsel bazlı imara geçin. gerekli denetimleri sıklaştırın. herkes evini yeniden yapsın. 3-) Haksız Hukuksuz encümen kararları ile milletten gaspedilen arsa ve arazileri sahiplerine iade edin.
    Cevapla
  • Madur 4 ay önce Şikayet Et
    Umarım seçilirde şu belediyelere rand ama trafiği alt üst eden ve insanları madur eden(martı) elektronik araçları kaldırır.Hiç bir sigorta güvencesi olmayan ayaklı tuzak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! Türkiye ve ABD arasında dev LNG anlaşması imzalandı
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!