Murat Kurum İstanbul mesaisine başladı! Eyüpsultan'da kritik mesajlar

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul için ilk startı sabah namazı ile Eyüpsultan Camii'nde verdi. Eyüpsultan Hazretleri'nin kabrini de ziyaret eden Kurum, vatandaşlara çorba ikram etti. Kurum, "Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz." dedi.

GİRİŞ 08.01.2024 08:49 GÜNCELLEME 17.04.2024 13:39
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, dün Başkan Erdoğan tarafından adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarının startını İstanbul'un manevi koruyucu ve hamisi Eyüpsultan Hazretlerinin ebedi istirahatgahının bulunduğu Eyüpsultan Camii'nde verdi.

Sabah namazını Eyüpsultan Camii'nde kılan Kurum, namaza iştirak eden İstanbullular tarafından ilgiyle karşılandı.

Vatandaşların "Seçim startını Eyüpsultan Camii'nde verdiniz. Kutlamasını da burada yaparsınız" sözlerine "İnşallah öyle yapacağız" şeklinde cevap verdi.

Kurum'a ayrıca AK Parti Istanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul milletvekilleri, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek ile bazı teşkilat üyeleri eşlik etti.

Kurum'a eşlik edenler arasında Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy,Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İBB Meclis 2'nci Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı da vardı.

MAMAZIN ARDINDAN EYÜPSULTAN HAZRETLERİNİN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Kurum namazın ardından Eyüpsultan Hazretlerinin kabrini ziyaret ederek dua etti.

Daha sonra cami avlusunda Eyüpsultan Belediyesi tarafından vatandaşlara hizmet noktasında kurulan çorba ikram aracını ziyaret ederek vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Kurum daha sonra önceki dönem AK Parti İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın mezarına ziyaret etmek üzere ayrıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • Dibinibulan 3 ay önce Şikayet Et
    Allah yolunu açık etsin,Büyük Türk Milleti seninle yürümeye hazır
    Cevapla
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM
    Cevapla
  • Ali Şenol 3 ay önce Şikayet Et
    Yolun acik olsunn
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH YOLUNDAN ayrılmadan, ALLAHA HİZMETE DEVAM
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. ALLAH yolundan ayrılma. ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAH NURUNU tamamlayacaktır
    Cevapla
  • Adem baba 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbulun gerçek sahipleri geliyor, pontuslulara veda vakti. İstanbul muradına erecek inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti