CHP'de üst üste aday krizi!

Türkiye yerel seçim sürecine girdi. Tüm partiler yavaş yavaş adaylarını açıklarken, ana muhalefet partisi CHP’de aday belirleme sürecinde krizler bitmiyor.

CHP'de üst üste aday krizi!
CHP'de üst üste aday krizi!
GİRİŞ 10.01.2024 21:42 GÜNCELLEME 10.01.2024 22:07
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Türkiye 31 Mart tarihinde yerel seçim için sandığa gidecek. Partiler, İl ve İlçelerde adaylarını yavaş yavaş tanıtmaya başlarken Ana Muhalefet partisinde krizler art arda geliyor. Ankara Etimesgut ilçesinde oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aday olmasına CHP’li yöneticiler olumlu bakarken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bu karara karşı çıktığı ve aday olunursa rest çekip İyi Parti’nin adayı olarak seçime girebileceği iddia edildi.

"ÖZGÜR ÖZEL - EKREM İMAMOĞLU MÜCADELESİ"

CHP kulislerinde adı bir hayli geçen ve Etimesgut ilçesinde adaylığı, yönetim tarafından kabul gördüğü iddia edilen Erdal Beşikçioğlu'na karşı gelen ismin Mansur Yavaş olduğu iddia edildi. Hatta Erdal Beşikçioğlu isminin adaylığı netleşirse, Mansur Yavaş'ın; "CHP'den değil İyi Parti'den aday olurum" restini çektiği de iddialar arasında.

Adaylar konusunda bir hayli sorun yaşayan Ana muhalefet partisinde, Afyonkarahisar’da Burcu Köksal’ın ismi geçerken, Zonguldak, Tunceli, Kırklareli ve Giresun için ise ön seçimlerin yapılmasından sonra isimler belirlenecek.

Haber7 yazarlarından Ferhat Murat yaşanan son olaylar için yaptığı sosyal medya paylaşımında “Ekrem İmamoğlu – Özgür Özel mücadelesinin kazananı İmamoğlu oldu diyebiliriz” yorumunda bulundu.

ADAYLAR BELLİ OLUYOR

31 Mart yerel seçimleri için aday krizi yaşayan CHP’de Parti Meclisi başladı. işte adaylığı kesinleşen isimler

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Zeytinburnu'nda ikamet eden adamı Etimsesgut'tan aday göstermek nedir yaa. İkametini almayı akıl etmislerdir umarım . Yiksa kemal gibi kendime oy veremeyecek.
    Cevapla
  • vatan önce 3 ay önce Şikayet Et
    işte burada türklüğün insanlığın vatan bayrak vijdan şerefli insanların bu ülke için faydası olması için çalışacak dürüst şerefli insanları kim olduklarını bilen insanlar seçecek aklı başında olan zihniyeti düşüncesi fikri doğru insanlardan ve terör sevicisi yapmayan insanlardan seçmesini atatürkü bilen insanlar çok var
    Cevapla
  • TC.Kılınç 3 ay önce Şikayet Et
    İki şeytan adam bir araya gelmiş.Bunların memlekete hiç faydası olmaz.......
    Cevapla
  • konuk 3 ay önce Şikayet Et
    erdal beşikçioğlu oyunculuk yapsın.
    Cevapla
  • GERÇEK 3 ay önce Şikayet Et
    iyi de iyi parti Mansuru kabul eder mi bu aralar fırıldak oldu pkk ya bile tavizkar laflar etmedi mi seçim zamanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?