Akşener: Tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, "İddia ediyor ve inanıyorum ki büyükşehirler, ilçelerimiz ve illerimiz dahil olmak üzere tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız" dedi.

Akşener: Tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız
Akşener: Tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız
GİRİŞ 11.01.2024 19:25 GÜNCELLEME 11.01.2024 19:25
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Akşener, bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak duyurduklarını söyledi.

Milletin taleplerini dinlediklerini anlatan Akşener, "Bu ülkeyi yönetenlerle de muhalefet olarak görevini yerine getirmeye gayret edenlerle de savaş etmiyoruz. Biz kendimizi milletin avukatı kabul etmişiz, milletimizi dinliyoruz. O dinlediğimiz dertlere çözüm üretiyoruz." ifadesini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, yerel seçime kendi logo ve adaylarıyla katılma kararı aldıklarını anımsatarak, "Başkalarına göre risk bana göre risk değil. Bana göre milletimize güvenmektir, teslim olmaktır." dedi.

Yerel seçimde başarılı olacaklarına inandığını vurgulayan Akşener, şöyle devam etti:

"Ben ve hepiniz baş koyduk ülkemizin, Türkiye'mizin yoluna. Verilen karar neyse başım, gözüm, canım üstüne. İddia ediyor ve inanıyorum ki büyükşehirler, ilçelerimiz ve illerimiz dahil olmak üzere tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız. Çünkü başka türlü samimiyetimizi ispatlamanın yolu yok. Gargaraya geliyor, iki tarafın bağrışıyla, iki tarafın birbiriyle olan manevi değerler üzerindeki kavgasıyla bizim sesimiz, somut önerilerimiz duyulmuyor. Milletimizin rahata, feraha erebilmesi için atacağımız adımlar, projelerimiz duyulmuyor."

Konuşmasının ardından Akşener, büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarıyla katılımcıları selamladı.

Bu sırada İYİ Parti İl Başkanı Azime Kocacık, platforma çıkarken ayağının takılması sonucu düştü. Kocacık, çevredekilerin yardımıyla kalktı.

Akşener, İYİ Parti'den aday olan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a parti rozeti taktı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    oyların dibine vuracaksınız.uyeleriniz bile size oy vermeyecek.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Aynı kanaatdayım !
    Cevapla
  • Vatan sagolsun 3 ay önce Şikayet Et
    Senden hicbirsey olmaz milliyetçi olsaydın CHP. HDP ile arana mesafe kordun Türkçü gibi dururdun
    Cevapla
  • Tek 3 ay önce Şikayet Et
    O kesin rekor sende olacak onun için bin deve kesip davet versin kutlasın hemen
    Cevapla
  • Konyalı esnaf 3 ay önce Şikayet Et
    Biz konyali esnaflar olarak destekleyeceğiz. Ak parti gitsin kim gelirse gelsin. Isyerlerimi yıkan kendi adamlarına dokunmayan adaletsiz , karaktersiz belediyecilikten kurtulmak için hersey mubah.
    Cevapla
  • Misafir. 3 ay önce Şikayet Et
    Kripto cümlesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı