Şehirdeki tek CHP'li belediye başkanıydı! İstifa etti

Trabzon’daki tek CHP belediyesi olan Beşikdüzü’nün belediye başkanı Ramis Uzun, aday seçiminde hile yapıldığını belirterek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 14.01.2024 17:52 GÜNCELLEME 15.01.2024 10:17
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Partilerin seçim hazırlıkları sürerken, CHP'de birçok ilde aday krizi yaşanıyor. Bir isim daha partiden istifa ettiğini duyurdu.

Trabzon’daki tek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediyesi olan Beşikdüzü'nde Ramis Uzun 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cahit Erdem’in aday gösterilmesi sebebiyle partisinden istifa ettiğini açıkladı.



Uzun açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

HALKIMIZA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Taraflı il ve ilçe örgütümüzün dayatması ile ön seçime dahi gidilmeden ve kamuoyu araştırması yapılmadan yapılan atama kabul edilebilir değildir. Üyelerimize ve halkımıza yapılan en büyük saygısızlıktır. Şahsıma ön seçim yapılacak dediler de girmedim mi? Ön seçimden çıkacak aday adayı ile senin aranda kamuoyu araştırması yapılacak dediler de hayır mı dedim?

ŞAHSIMA VE HALKIMIZA KOMPLO KURULDU

Bunların hiçbiri yapılmadan üyelerimizin sadece yüzde 35 ile seçilen geri kalanının kabul etmediği kişi çeşitli hileler ile aday ilan edilmiştir. Bu durum kabul edilebilir değildir. Üyelerimize haksızlık edilmiştir. Şahsıma ve halkımıza kurulan bir komplodur. Kabul edilemez. Şahsıma, üyelerimize ve halkımıza yapılan bu komployu kınıyor, üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • kamiloğlu 3 ay önce Şikayet Et
    cehape kurulduğundan beri bunu yapıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Maalesef bizde siyasi ahlak bu, hep bana, rab bana, gelen gitmek bilmiyor.
    Cevapla
  • hakan 3 ay önce Şikayet Et
    Evet chpkk komplo partisidir yenimi anladın ...
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ey CHP'liler görün artık gerçekleri. hala biye başınızı kumdan çıkarmazsiniz?
    Cevapla
  • Deniz 3 ay önce Şikayet Et
    Abisinin sen yedin baya kalk birazda kardeşin yesin Eskişehir'deki yılmaz gibi hep ben ben diyon sen olmazki öyle devletin malı deniz yiye yiye domuz oldunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu