Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın: Lütfü Savaş'ı kabullenemiyorum

Lütfü Savaş'ın yeniden Hatay'dan aday gösterilmesi tepkiyle karşılandı. Depremde kızını kaybeden oyuncu Orhan Aydın da Lütfü Savaş'ın adaylığını kabullenemediğini belirterek, "Evlerine fatura gönderilen Hatay halkı mı oy verecek" dedi.

Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın: Lütfü Savaş'ı kabullenemiyorum
Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın: Lütfü Savaş'ı kabullenemiyorum
GİRİŞ 17.01.2024 09:57 GÜNCELLEME 17.01.2024 10:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Hatay'da Lütfü Savaş ile devam etmesi parti içinde kaos oluşturdu. CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı 5 isim, Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesine basın bildirisi ile tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdi. Özel'in kararı partide ve CHP seçmenlerinde tepkiyle karşılandı. CHP'den aday adayı 5 isim de karara basın bildirisiyle tepki gösterdi. 

"LÜTFÜ SAVAŞ'I KABULLENEMİYORUM"

Depremde kızını kaybeden oyuncu Orhan Aydın da Lütfü Savaş kararını eleştirdi. Aydın, "Hiçbir yerde, organizasyonda bile adı olmayan bir belediye başkanının CHP tarafından tekrar aday gösterilmesini asla kabul edemiyorum, kabullenemiyorum" dedi.

Aydın ayrıca, “Belediye nerede? Evlerine su faturaları gönderilen Hatay halkı mı belediyeye oy verecek?" diye tepki gösterdi.

Lütfü Savaş, CHP'yi karıştırdı: Hatay halkı hesap sormayı bilirLütfü Savaş, CHP'yi karıştırdı: Hatay halkı hesap sormayı bilir

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • kader 3 ay önce Şikayet Et
    Biz hiç birini kabul etmiyoruz ama idare edecen chp sadece sorundur sorumsuzluktur
    Cevapla
  • Mustafa Coban 3 ay önce Şikayet Et
    Kentsel dönüşüme karşı çıkan sarıbıyık kızın vefat etmesi mi gerekiyordu aklının basına gelmesi için
    Cevapla
  • taner 3 ay önce Şikayet Et
    Sözün bittiği yer dünyanın en acı şeyi.
    Cevapla
  • M ali 3 ay önce Şikayet Et
    Sevgili sosyal demokratlar tabiiki chp liler her şeye layiklar oraya merzifon meskenini koysalar tıpış tıpış oy verirler !!!!!!!
    Cevapla
  • ankaralı 3 ay önce Şikayet Et
    sizler yine tıpış tıpış oy verirsiniz yalan boş laf yapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı