Meral Akşener'den CHP'ye sert tepki: Üçüncü yol mesajı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hür ve müstakil olarak gidip bu ülkede üçüncü yol olup hazır ve nazır olarak bu seçimi kazanacağız." dedi. Akşener, Antalya, Giresun ve Kocaeli belediye başkan adaylarını da açıkladı.

GİRİŞ 17.01.2024 11:48 GÜNCELLEME 17.01.2024 12:08
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

CHP'YE 'DEM PARTİ' TEPKİSİ

Eğer AK Parti ile bir el sıkışmamız olsa idi, bizim bir milletvekilimizin Eskişehir'den aday gösterilmesi mümkün olur muydu? Anlaşma olsaydı böyle bir şey olabilir miydi? Basbaya şahsıma hakarettir.

Bunların her birini ahlaksızlık görüyorum, gereğini yapmayan namerttir! (CHP'ye) İstediğiniz kadar zırlayın hür ve müstakil olarak gidip bu ülkede üçüncü yolu açıp, bu milletin sesi olacağız ve kazanacağız.

Bizim hür ve müstakil olmamız bazı şeyleri ortaya çıkardı. Hani her konuda biz suçluyduk? El sıkışın kardeşim, el sıkışın. Dürüst, açık bir şekilde DEM'le el sıkışın. Sizin elinizi tutan mı var? Hemen bütün her yeri alın. Görelim bakalım neymiş dünya

YSK Başkanı Yener'den deprem bölgesiyle ilgili açıklamaYSK Başkanı Yener'den deprem bölgesiyle ilgili açıklama

İhsan Aktaş son durumu açıkladı! Anketler İstanbul için ne söylüyor?İhsan Aktaş son durumu açıkladı! Anketler İstanbul için ne söylüyor?

TERÖRLE MÜCADELE MESAJI

İYİ Parti olarak içeride ve dışarıdaki her türlü mücadeleyi biz de destekliyoruz. Devlet intikam almaz gereğini yapar. Terörle mücadelenin tek amacı terörü tüm unsurlarıyla bitirmektir. 

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMESİNİ ANLATTI

Bir konuya açıklık getirmek istiyorum, ben her büyük terör hadisesinden sonra her önemli dış politika krizinden sonra ilgili bakanlıkları ve cumhurbaşkanını bugüne kadar telefonla aramışımdır. 33 şehidimizde de her şeyi iptal edip hem kendilerini arayıp yani 3 bakanı arayıp, hep aramış bilgi almışımdır. Bu defa da aynını yaptık. 

Anlayamadığım bir biçimde çok da ayıpladığım bir biçimde bir bildiri savaşı çıktı. PKK’lılar herhalde çok mutlu olmuştur. PKK’lılar herhalde bu birbirine düşen gazi meclisin mensuplarına çok gülmüşlerdir. AK Parti’ye gıcık olmak onun yaptığı işleri eleştirmek onu sandıkta yenmek bu iddia ile ortaya çıkmak elbette bizim hakkımız ama şehit ailelerinin karşısında bu milletin temsilcileri olarak bizler kaya gibi durmak zorundayız o PKK’lı şerefsizlere karşı. Neyse sakin sakin geçirdik konuyu. Şımardıkça şımardılar hadsizleştikçe hadsizleştiler! Şimdi gene şehitlerimiz oldu. Gene ben aradım, ya bu rutin! Aradım.

Bu rutin. Milli Savunma Bakanı dönmedi. En hızlı şekilde dönen Hakan Fidan, sabah ise Sayın Erdoğan döndü. 

KAYIP ÇOCUK TEPKİSİ

ABD'de bir çocuk istismarcısını ifşa eden korkunç gelişmeler yaşandı. Dosyadaki birçok ülkeyle beraber, 17 Ağustos 1999 depremi sonrasında Türkiye'den de çocuklarımızın kaçırıldığı ve bu şebekenin eline düşürüldüğü ortaya çıktı. 

6 Şubat'ta yaşadığımız depremlerin ardından herkesin aklına aynı soru geldi. Bu depremlerde kaybolan çocuklarımız var mı? 99 depreminden sonra hala ailelerinin ulaşamadığı ama öldüklerine dair bir kanıtın olmadığı kayıp çocuklarımız olduğunun bilinciyle yaptım. 

Kahramanmaraş’ta Yeşilada Apartmanı’nda yaşayan 6 yaşındaki Talha Demirel nerede? Ebrar Sitesi’nde yaşayan Alya Kılınç nerede? Antakya Rönesans Rezidans’ta yaşayan  3 yaşındaki Mustafa Kemal Koşar, 1 yaşındaki Mehmet Akif Koşar nerede? Adıyaman’daki Arzıklar Apartmanı’nda yaşayan 9 yaşındaki Muhammed Enes Demir nerede? 7 yaşındaki ikiz kardeşler Elif ve Esma Yapar, 17 yaşındaki şükran Yapar nerede? Deprem bölgesinde toplamda bine yakın çocuğun kayıp olduğu iddiası var, sadece deprem mağdurları ve kayıp yakınlarıyla dayanışma derneğine 142 kayıp çocuk başvurusu yapılmış. Madem bu çocuklar kayıp değil, neden ailelerin bundan haberi yok?

İstanbul seçimlerini kim kazanır? Son anket sonuçları çıktıİstanbul seçimlerini kim kazanır? Son anket sonuçları çıktı

 CHP'de yerel seçim çatlağı büyüyor: Adaylardan Özgür Özel'e tepki yağdı CHP'de yerel seçim çatlağı büyüyor: Adaylardan Özgür Özel'e tepki yağdı

Son Dakika: MHP 55 başkan adayını daha açıkladı!Son Dakika: MHP 55 başkan adayını daha açıkladı!

İYİ PARTİ ANTALYA, GİRESUN VE KOCAELİ ADAYI BELLİ OLDU

İYİ Parti grup toplantısında Meral Akşener, Antalya 21. Dönem Milletvekili Dahiliye Uzmanı Dr. Nesrin Ünal İyi Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak duyurdu.

Harun Cici ise Giresun adayı olarak açıklanırken, Metin Özat da Kars için aday gösterildi. 

Kocaeli Erzurum Vakfı kurucusu Gencay Yıldıztekin'i Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak duyuruldu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Sn. Akşener, sizin Emekli Seçmeniniz YOK MU... Bu maaşlara SÖYLEYECEK bir SÖZÜNÜZ YOK MU..
    Cevapla
  • Adil paylaşım ! 3 ay önce Şikayet Et
    ülkede 3. bir ittifakın oluşumu zaruridir.
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 3 ay önce Şikayet Et
    14 mayıs seçimlerine giderken CHP+HDP milli yerli vatanseverdi milyonlar anlamadı HERHAL yuvarlak masayı bulursan koş seni BAŞBAKAN yapsınlar DERHAL
    Cevapla
  • eşref 3 ay önce Şikayet Et
    hepsi boş muhabbet ip leri chp ninde ipinin elinde olduklarında bu yüzden ayrılamazlar ancak danışıklı dövüş
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 ay önce Şikayet Et
    BİDEN’in Türkiyedeki siyasete yön verme değirmenine kimler su taşıyor?? "Herşey GÜZEL olacak !” diyen Ekrem İMAMOĞLU’nu kimler destekliyor ? "Herşey İYİ olacak" diyen Meral AKŞENER ; İmamoğlu’nu FATİH SULTAN MEHMET’e benzeterek ve yüzünde “Rabbi Yessir” görerek ilk sırada !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak