AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Coşkun: Sarıyer Kazanacak

Başkan Erdoğan’ın bugün Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Sarıyer Adayını Hüseyin Coşkun olarak açıklamasının ardından AK Partinin Belediye Başkan Adayı, ayağının tozuyla yerel basınla buluştu.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Coşkun: Sarıyer Kazanacak
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Coşkun: Sarıyer Kazanacak
GİRİŞ 21.01.2024 13:24 GÜNCELLEME 21.01.2024 13:24

Tüm aday adaylarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, şunları söyledi: 

Çocukluk yıllarımızdan eğitim hayatımıza, halı sahasından siyasi arenaya kadar Sarıyer’in her anını yaşamış ve Sarıyer’e hizmet edebilme lütfuna ermiş bir kardeşiniz olarak, bugün de Sarıyer’in ve Sarıyerlinin hak ettiği değeri görmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle görevlendirilmiş bulunuyorum.

Sarıyer’in kaybettiği 14 seneyi telefi etmek adına, belediye başkanı seçilirsek vaadiyle değil, Sarıyer’imizin tüm mağduriyetlerini giderecek projeleri hayata geçirmek suretiyle bu andan itibaren çalışmaya başlıyoruz. Sarıyer belediyesini AK Parti kazanırsa değil, kazanmışçasına, propaganda için değil, hizmet için çalışıyoruz. 

(Güney kıldıran ilkokulundan stada, Behçet Kemal'e yapılan eğitim külliyesinden, tünele kadar bütün faaliyetlerimizi hızlıca aktarıp)  

İşte 14 seneden beri Sarıyer’e bir tek çivi bile çakmayan bir yönetim anlayışı karşısında daha göreve gelmeden yaptıklarımız ortada.  Yıllardır gerek farklı alanlarda, gerek parti çatısı altında Sarıyer için omuz omuza çalıştığımız yol arkadaşlarımla bugüne dek olduğu gibi, Sarıyerimizin güzel geleceği için daha da sıkı kenetleniyoruz. Sarıyer o kadar hizmete aç ve adeta kaderine terk edilmiş ki, seçimi kazandığımız gün itibariyle de kayıp 14 senenin telafisi yolunda yine burada olduğu gibi birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Her bir teşkilat mensubumuzu temsilen; Yarın değil, "hemen şimdi" diyoruz! 2024 yolunda "BİRİZ" diyoruz. Sarıyer’imizin sözü olarak da "Sevdamız Sarıyer" diyoruz ve biliyoruz ki Sarıyer Kazanacak.”

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar