DEVA Partisi, Konya adayını açıkladı

DEVA Partisi lideri Babacan, partisinin Konya'daki adaylarını tanıttı. Babacan, "Bizim hayalimizdeki Türkiye, üreten Türkiye. Kavga eden değil, barışan Türkiye" dedi.

DEVA Partisi, Konya adayını açıkladı
DEVA Partisi, Konya adayını açıkladı
GİRİŞ 23.01.2024 15:34 GÜNCELLEME 23.01.2024 15:34
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne hazır olduklarını belirterek, Konya'daki adaylarını tanıttı.

Babacan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerden ve Türkiye'den umutlu olduğunu söyledi.

Ülke için çalışacaklarını, yeni projeler üreteceklerini ve refah seviyesini yükseltmeyi hedeflediklerini vurgulayan Babacan, "Konya'dan, bu güzel şehrimizden bizleri izleyen gençlere, kadınlara, asgari ücretlilere, beyaz yakalılara, mavi yakalılara, emeklilere, hakka inanan, adalet isteyen, zenginlik talep eden herkese sesleniyorum. 'Senin yerin burası, sizin yeriniz DEVA' diyorum. Türkiye'ye sesleniyorum, emeğe önem veren, siyasi görüşüne bakmadan çalışanın yanında olan, hakkı, adaleti savunan, demokrasinin, özgürlüklerin yanında olan herkesin yeri burası." diye konuştu.

Vatandaşların desteğiyle Konya Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyeleri yönetmeye talip olduklarını dile getiren Babacan, "Çiftçimizin yüzünü güldüreceğiz. Yüzümüzü tarıma döneceğiz, tarlalara döneceğiz, sulama alanlarına döneceğiz. Çünkü biliyoruz, Konya'da tarımı kaybedersek, Türkiye'de tarımı kaybederiz. Gıda enflasyonunu düşürmek istiyorsanız çiftçinin maliyetini düşüreceksiniz. Çiftçiye, tarıma destek olacaksınız. Bu yüzden sulama projeleri bizim önceliğimiz. Konya'nın kuraklaşmasına izin veremeyiz." ifadesini kullandı.

"Bizim hayalimizdeki Türkiye, üreten Türkiye. Kavga eden değil, barışan Türkiye" diyen Babacan, ülkenin gelişmesi ve kalkınması için yerel seçimleri çok önemsediklerinin altını çizdi.

DEVA PARTİSİ'NİN KONYA ADAYI SEYİT KARACA

Partisinin Konya büyükşehir belediye başkanı adayının, kurucu il başkanı Seyit Karaca olduğunu ifade eden Babacan, ardından Konya'daki diğer adaylarını tanıttı.

Ali Babacan ve kürsüye davet ettiği adaylar, konuşmanın ardından hükümete temsili "sarı kart" gösterdi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Celaleddin Buyukcam 3 ay önce Şikayet Et
    İyide Kurucu il Başkanı bildiğim kadar bu vatandaş sağlıkçı Belediye başkanı Adayı veya seçilecek bile olsa bir Harita,çevre,veya inşaat veya jeoloji mühendisi sehircilik uzmanı biri olması gerekir ben bundan önce Tahir Akyürek inde seçilmesine karsiydim ama yine oy verdik ve bir çok hizmeti aldı Konya lakin ilk kez bir sağlıkçı aday.secilirse Hastane Randevuları düzelecek mi,yeni
    Cevapla
  • tokatlı 3 ay önce Şikayet Et
    Kırmızı kart yedin babacan sen
    Cevapla
  • okan 3 ay önce Şikayet Et
    Akıllarınca akp nin oyunu parçalayacaklar. size oy veren AKP ye Oy vermez zaten boşuna depinme babacan
    Cevapla
  • Dede 3 ay önce Şikayet Et
    Adayın kendisi bile kendisine oy vermeyecek.
    Cevapla
  • ömer 3 ay önce Şikayet Et
    siz hükümete sarı çıkarmıssınız biz size kırmızı kart çıkardık hala ortalıkta geziyonuz ya bi gidin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
AK Parti'de reform adımları