Selahattin Demirtaş, annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü

DEM Parti, cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Sadiye Demirtaş'ı görmek üzere Diyarbakır'a götürüldüğünü açıkladı.

Selahattin Demirtaş, annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü
Selahattin Demirtaş, annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü
GİRİŞ 23.01.2024 21:06 GÜNCELLEME 23.01.2024 21:10
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Son dakika Selahattin Demirtaş haberleri: DEM Parti, cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın, hastanede müşahade altına alınan annesi Sadiye Demirtaş'ı görmek üzere Diyarbakır'a götürüldüğünü açıkladı.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ DİYARBAKIR'A GÖTÜRÜLDÜ

DEM Parti'den yapılan açıklamada, "Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır’da hastanede müşahade altındadır. Yoldaşımız Selahattin Demirtaş, talebi üzerine annesini görmek üzere Diyarbakır’a götürülmüş ve annesini ziyaret etmiştir. Dualarımız Sadiye Annemizle. Tek temennimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşmasıdır." denildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • -Gözlemci 3 ay önce Şikayet Et
    Demir Taş'ın annesi hastalacak zamanı iyi yakalamış..dikkatli olun mahkum kaçırılabilir
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    kurban eti dağıtan ve yerlerde sürüklenen o geçlerinde anneler vardı
    Cevapla
  • Recep 3 ay önce Şikayet Et
    Annelere soz soylemeyin diyen Yorumcular..Peki bu annenin diger evladi dagda pkk.digeri demirtas ceza evinde.peki bu anne diyemezmi cocuklarina Dagdan inin devletinize milletinize sahip cikin.siyonisttin ermeninin oyununa gelmeyin diyemezmiydi!!Demekki Anne Anneligini yapamamis vatan sever evlat deil ulkeye dusman evlat yetisdirmis!!
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun anneler annedir evlat kotu yolu secmise hic bir annenin sucu yoktur tum annelere saygili olmaliyiz
    Cevapla
  • DARK 3 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede en büyük çileyi çeken fakir, vergisini düzenli ödeyen vatansever vatandaş. En kıymetli olanlar ise zenginler, siyasiler ve teröristler. Yazık çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!