İYİ Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Canan Uçar’ı açıklayarak, "Benim epeyce eskiden beri tanıdığım, çok çalışkan atom karınca gibi bir arkadaşımızdır” dedi.

İYİ Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
İYİ Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
GİRİŞ 25.01.2024 21:07 GÜNCELLEME 25.01.2024 21:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erzurum Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için Erzurum’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önce il başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra Necip Fazıl Kültür Merkezi’ndeki aday tanıtım programına katılan Akşener, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve bazı ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna takdim etmek için bir araya geldiklerini belirterek, ”Şerefle, mutlulukla sizlerle paylaşmak isterim ki Adana, Antalya Samsun'dan sonra dördüncü büyük şehrimizde kadın aday çıkarıyoruz. Biz bu şehirlerdeki bu kadın adaylarımız son derece iddialı kadınlar. Canan Hanım zaten Erzurum'da İYİ Parti kurulduğundan itibaren içimizde yer alıp yani hak ettiği şeyler takdim edilemediği halde mücadeleden, parti içinde kalmaktan, hayallerini partimizle birleştirip, Türkiyemizle birleştirip, İYİ Parti'yle Türkiye'ye güzel şeyler, iyi şeyler olacağına inanıp asla o hayallerini gerçekleştiremediği için partisine küsüp hakaret edenlerden olmamıştır. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Ve hep zor görevlere talip olmuştur. Canan Hanım'ın, İYİ Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanması için çok çalışması inanıyorum. Ben de gelip çalışacağım." diye konuştu.

Bu sıralarda zaman zaman bıçaklandığını ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kimi zaman kalbimden, kimi zaman ciğerimden bıçaklanıyorum ve bugün burada o yaralarım sağalıyor, derman oluyorsunuz, Allah razı olsun. Allah Nene Hatunlara layık olmayı Cenab-ı Hak hepimize nasip etsin inşallah" dedi.

Konuşmalardan sonra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Canan Uçar, Palandöken ilçe Belediye Başkan adayı Ömer Özden, Narman ilçe Belediye Başkan adayı Yücel Ahmet İşleyen, İspir ilçe Belediye Başkan adayı Nizamettin Aras, Tortum ilçe Belediye Başkan adayı Cevdet Küçük, Uzundere ilçe Belediye Başkan adayı Salim Özdil, Çat ilçe Belediye Başkan adayı Muhammet Kaya ve Şenkaya ilçe Belediye Başkan adayı Şentürk Alver açıklandı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Sosyal 3 ay önce Şikayet Et
    Erzurum'da CHP büyükşehir belediye başkanlığına kimse aday adayı olmamış dedi sanki Barış Yarkadas. Kimse kaybedeceği bir yarışa girmek istemez. Demek ki muhalefetin Erzurum'da esamesi okunmuyor. Hatta Trabzon, Kayseri için de aday adayı yok dedi.
    Cevapla
  • Aslan 3 ay önce Şikayet Et
    Eczanecilerde bu ara Ya Belediye Baskani oluyor yada CHPKK Baskani oluyor.Bu sene Moda oldu
    Cevapla
  • Cem 3 ay önce Şikayet Et
    Bu daha çok batılılar benziyor hadi bakalım
    Cevapla
  • Paşa 3 ay önce Şikayet Et
    Erzurum kiimm siz kimsiniz ula
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'