Muharrem İnce'den CHP'ye soğuk duş! Seçim kararını duyurdu, İstanbul için o isim ön planda

Son dakika haberi... CHP ile ittifak görüşmeleri yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçimlere 'müstakil girme' kararı aldıklarını duyurdu. İstanbul adaylığı için parti kulislerinde Mehmet Sevigen ismi konuşuluyor...

GİRİŞ 26.01.2024 13:18 GÜNCELLEME 26.01.2024 18:59
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Memleket Partisi Eskişehir, Sakarya, Bilecik ve Yalova ile 9 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Memleket Partisi olarak kısıtlı imkanlarla girebileceğimiz her yerde seçime girip alabildiğimiz kadar belediyeyi safımıza katacağız” dedi.

CHP'yi sert sözlerle eleştiren İnce, "Her gün DEM'lenirse nasıl kuracağım? Bizim bir duruşumuz olmalı. Değişmek başka bir şey başkalaşmak başka bir şeydir. Gençliğimin partisi gitmiş başka bir parti gelmiş." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan son dakika Muharrem İnce açıklamasıİmamoğlu'ndan son dakika Muharrem İnce açıklaması

Muharrem İnce'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Suriye'de Irak'ta çocuklarımız şehit oluyor. Asıl sorumlusu kim? Amerika Birleşik Devletleri'dir. Bunu söyleyecek Muharrem İnce'den başkası yok. İlkeli omurgalı siyasetten yanayız. Laikliği bizden başka hatırlayan kalmadı. Bizim bir Dersim diye bir vilayetimiz yoktur. Oradaki vilayetin adı Tunceli'dir. Kamer Genç bile Dersim demiyordu, Tunceli diyordu. Şeyh Said bir haindir nokta.

MECLİS'TEKİ TERÖR BİLDİRİSİ

Hiç kimse küçük eşit değildir. Bu ülkede herkes ayaz yemiştir. Terör bildirisi Meclis'e geldiğinde "Ben AKP ile aynı A4'te olmayacağım" demeyeceksin. Memleket Partisi Meclis'te olsaydı ben olsaydım İsveç'in NATO üyeliğine "evet" demezdim. 

LİBYA TEZKERESİ

Libya tezkeresine, Mavi Vatan'a evet diyorum. Memleket Partisi olarak sığınmacıları dışarı, dışarıya giden doktorları mühendisleri içeri. Bizim yetimin başını okşayanları, yolda bulduğu ekmek parçasını yüksek bir yere koyanları, haksızlık karşısında susmayanları, memleketin dürüst namuslu insanlarını Memleket Partisi'ni anlamaya davet ediyorum.. Bizim bir duruşumuz ve ilkemiz var. Oy oranımızla orantılı değil bu. Bugün 1 olur, yarın bin olur.

CHP'YE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Bana bölücü diyen CHP seçmenine sesleniyorum. Arkadaşlar biz siyah ve beyaz gibi ayrıyız. CHP, İsveç'e evet deyince nasıl ittifak kuracağım, her gün DEM'lenirse nasıl kuracağım? Bizim bir duruşumuz olmalı. Değişmek başka bir şey başkalaşmak başka bir şeydir. Gençliğimin partisi gitmiş başka bir parti gelmiş. Yarın başka bir yönetim gelir o zaman tekrar konuşuruz

Her seçimde oy çalınıyor diye bağırıp oynayanlar kaybetti. İkinci tura kalırsa savaş çıkar diyenler kaybetti. Yalan haberlerden sosyal medya trollerinden medet umanlar kaybetti.

Halkımız bu muhalefete güvenmemektedir. Türkiye'nin yenibir nefese ihtiyacı vardır. O nefes üçüncü yoldur. Yolumuz, Türkiye'yi ayrıştıran değil birleştirenlerin yoludur. 

'İSTANBUL'DA 3 ADAYIMIZ VAR'

Türkiye'de her kesimden oy alma potansiyeli olan tek parti Memleket Partisi'dir. Girebildiğimiz her yerde seçime gireceğiz. Alabildiğimiz kadar belediyeyi safımız katmak istiyoruz. Memleket Partisi olarak kısıtlı imkanlarla girebileceğimiz her yerde seçime girip alabildiğimiz kadar belediyeyi safımıza katacağız İstanbul'da 3 aday adayımız var; önümüzdeki hafta MYK'da karar verip bir kişiyi atayacağız. Mehmet Sevigen 3 kişiden biri."

KULİSLERDE İSTANBUL ADAYI OLARAK MEHMET SEVİGEN KONUŞULUYOR

Eski CHP milletvekili Mehmet Sevigen’in önümüzdeki hafta İstanbul adayı olarak açıklanacağı kulislerde konuşuluıyor.

Memleket Partisi'nin aday listesi şöyle:

Sakarya: Ali Sarı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Salih Eskici

Yalova Belediye Başkan Adayı: Fatih Elönü

Bilecik Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Korkman

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Adayı: Haluk Bozdoğan

Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı: Mahmut Celal Ünsal

Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı: Yekta Faik Yılmaz

Aydın Nazilli Belediye Başkan Adayı: Ali Çetinkaya

Eskişehir İnönü Belediye Başkan Adayı: Hamdi Tosunoğlu

Bozhöyük Belediye Başkan Adayı: Talat Halefoğlu

İzmir Bayındır Belediye Başkan Adayı: Ali Erişen

İzmir Tire Belediye Başkan Adayı: Nihat Koç

Samsun Canik Belediye Başkan Adayı: Furkan Güler

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 132
  • Bayram sahn 3 ay önce Şikayet Et
    Muarrem cumhurbaşkanlığı seçiminde dik duramadi kendine olan güveni zedeledi şimdi bilmiyorum neder ona güven olmaz erkek adam değil onun erkekliği kibar efendi insanlara faşist CHP lilerden korkuyor
    Cevapla
  • Gölge 3 ay önce Şikayet Et
    CHP tarihinde gelmiş geçmiş en dürüst insanlardan biri resmen ayağını kaydırdılar Hdp ile birlikte olmadı diye görüşlerinden dolayı ihraç edildi chp den
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    MEMLEKET PARTİSİ seçmeni akıllıdir !! İktidarın tehditleri ile aday çıkardığını seçmeni çok iyi biliyordur bu oyuna kanmaz
    Cevapla
  • İbrahim Halil 3 ay önce Şikayet Et
    Her dönem olduğu gibi yaşadığımız bu dönemde de iyiler kaybetmeye devam ediyor. Muharrem ince aslanlar gibi hep tek başına savaştı tek başına mücadele etti halen de aslanlar gibi dik bir şekilde duruyor. Ülkesini gerçek anlamda seven bu adam inşallah ülkesine hizmet edecek fırsatı bulur.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ozgure Bin başar helal olsun inceye önce memleket
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler