Değişim sloganda kaldı: CHP'nin Antalya adayı Muhittin Böcek oldu!

Değişim sloganıyla yerel seçimlere giden CHP'nin Parti Meclisi'nde yapılan kapalı oylamada Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı yine Muhittin Böcek oldu.

GİRİŞ 27.01.2024 06:58 GÜNCELLEME 27.01.2024 11:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlere yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi, adaylarını belirlemek üzere MYK'yı topladı. Bu toplantıda belirlenen isimler parti meclisine iletildi. Parti Meclisi'nde yapılan kapalı oylamada mevcut başkan Muhittin Böcek'in adaylığı kesinleşti. Değişim sloganıyla yerel seçimlere giden CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Antalya'dan aday gösterdiği isim Muhittin Böcek oldu.

Sosyal medya hesabından adaylığını gece saatlerinde duyuran Muhittin Böcek, "Beni yeniden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına layık gören; başta Cumhuriyet Halk Parti’mizin Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e, MYK üyelerimize, Parti Meclisimize ve katkı koyan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan CHP Antalya İl Başkanlığı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in bugün saat 14.30’da Antalya Havalimanı’nda karşılanacağını ve saat 15.00’da da parti il binasını ziyaret edeceğini duyurdu.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • TC.Kılınç 3 ay önce Şikayet Et
    CHP demleniyor. Kafayı bulup, iyice zıvanadan çıkmadan tekrar KILIÇTAROGLU nun getirilmesi lazım...Atatürkçüler nerede ,ne işe yarıyor.....
    Cevapla
  • bayram 3 ay önce Şikayet Et
    genel başkanları değişti ya yetmez mi
    Cevapla
  • T.Antalyalı 3 ay önce Şikayet Et
    chp 74 yıldır iktidar yüzü görmedi... değişim öylemi ! Kargalar güler.
    Cevapla
  • TULPAR 3 ay önce Şikayet Et
    CHP den bu ülkeye bir gram fayda gelmez. Hatta tonlarca kilo zarar gelir.
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 3 ay önce Şikayet Et
    Ne sloganda kalması degişim olduya birinin başkanı öbürünün ismi değiştiye yetmezmi abisi demli örümcek kafalara bunlar halen aynı kafa zihniyetin aptalca ürünüdür yandaşları sevicileri pravakatörleri hainleriiii ellerinden gelen bu kadar abisiiii kapasite meselesi buuu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
Beşiktaş'a Ernest Muci piyangosu! İngiliz devi dudak uçuklatan rakamla geliyor