AK Parti'nin seçim beyannamesinde her kesime hitap eden vaatler

AK Parti'nin önümüzdeki günlerde açıklayacağı seçim beyannamesi tamamlandı. Beyannamede, kadınlardan çocuklara, yaşlılardan engellilere tüm toplum kesimleri için önemli vaatler yer alıyor.

AK Parti'nin seçim beyannamesinde her kesime hitap eden vaatler
AK Parti'nin seçim beyannamesinde her kesime hitap eden vaatler
GİRİŞ 27.01.2024 17:10 GÜNCELLEME 27.01.2024 17:16
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin merakla beklenen ve 30 Ocak'ta Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan seçim beyannamesi tamamlandı.

Vaatlerden bazıları şunlar:

♦ Çocuklara özel kodlama merkezleri projesi hayata geçirilecek. Böylelikle çocukların dijitalleşen dünyaya erken yaşta ayak uydurmaları sağlanacak.

 "Mahalle Gençlik Atölyeleri' geliştirip yaygınlaştırılacak. Gençlere yönelik girişimcilik eğitim programları, kariyer danışmanlığı programları ile meslek seçimlerinde koçluk hizmetleri programları yaygınlaştırılacak.

Kadın Girişimciler Akademisi (KAGA) kurularak belediyeler aracılığıyla girişimci kadınlar ağı oluşturulacak. "Spor Yaşam Merkezleri"nin sayıları artırılacak. Çocuk kreşlerinin, gündüz bakımevlerinin ve mola evlerinin sayıları çoğaltılacak.

Oy pusulasında partilerin yeri belirlendi! AK Parti birinci sıradaOy pusulasında partilerin yeri belirlendi! AK Parti birinci sırada

Murat Kurum, İstanbul projelerini açıkladıMurat Kurum, İstanbul projelerini açıkladı

Başkan Erdoğan tam 50 şehirde miting yapacak!Başkan Erdoğan tam 50 şehirde miting yapacak!

YAŞLILAR İÇİN 'TECRÜBE KONUŞUYOR' PROJESİ

► Yaşlılar için "Tecrübe Konuşuyor" projesi başlatılacak. "Yaşlı Yaşam Şehirleri" kurularak hem çalışma hayatının aksamasının önüne geçilecek, hem de aile üyesi yaşlı bireylerin sosyal hayata devam etmesi sağlanacak. Evde sağlık hizmetlerinin kapasitesi artırılacak.

► Engelsiz Yaşam Merkezleri yeni bir modele dönüştürülerek branşlaştırılacak. Engel türlerine göre branşlaşmaya gidilerek özel ihtiyaçların karşılandığı alanlar haline getirilecek. Engellilerin ürettikleri ürünler için "Engelsiz Satış Merkezleri' kurulacak.

İKLİM DOSTU ŞEHİRLER

♦  Sağlıklı, doğayla uyumlu, akıllı, iklim dostu şehirler oluşturulacak. Afet ve riskleri engellemek için kentsel dönüşüm seferberliği başlatılacak.

YENİ KÖY KANUNU

♦  Büyükşehir belediye sistemi ile uyumlu yeni bir Köy Kanunu hazırlanacak. Şehirlerde yeşil alanları artırmayı amaçlayan kent bostanları kurulacak.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Sedat 3 ay önce Şikayet Et
    Önce verilen sözler tutulsun. Yine beyannamede kalacak. Söyledikten sonra unuttunuz. Time yardıma devam edin.
    Cevapla
  • Gerçek emekli 3 ay önce Şikayet Et
    Her kesime vaat var ama emeklinin emeğinin gençliğinin karşılığı yok.utanin
    Cevapla
  • Vatandas 3 ay önce Şikayet Et
    Başıboş sokak köpekleri için kalıcı çözüm uretin canimizdan bezdik.
    Cevapla
  • izzet 3 ay önce Şikayet Et
    endüşük emekli maaşı ....15 bin olmalı...bu ayıp...giderilsin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Reis.Avrupalı biz Türklere'de Emeklilik için söz verilmiş'tin, malesef diğer siyasi liderler gibi sözün'de durmadın ve sana hiç yakışmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı