Akçakale, Başkan Yalçınkaya ile altın dönemini yaşıyor

“Akçakale hak ettiği değeri görecek” diyerek göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden çalışan Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilçeye hizmette adeta altın dönemini yaşattı.

Akçakale, Başkan Yalçınkaya ile altın dönemini yaşıyor
Akçakale, Başkan Yalçınkaya ile altın dönemini yaşıyor
GİRİŞ 28.01.2024 17:32 GÜNCELLEME 28.01.2024 17:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

TOKİ’den doğalgaza, alt yapıdan üst yapıya bir çok ilke imza atarak ilçe  tarihinde görülmemiş hizmetleri art arda hemşehrileriyle buluşturan Başkan Yalçınkaya “Biz halka efendi olmaya değil halkın hizmetkarı olmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Akçakale, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile hizmette altın dönemini yaşıyor. İlkler, alt-üst yapı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetler, spor tesisleri, yeşil alanlar…


Akçakale’yi batıdaki ilçeler seviyesine getirme hayali ile göreve talip olan ve gördüğü teveccüh ile de 5 yıldır Akçakale’ye gece gündüz demeden hizmet eden Başkan Yalçınkaya gösterdiği başarı ile hayalini gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz yıllar içerisinde ilçe adına istisnai başarılara imza atarak hizmette rekor kırıldı.

MERKEZ-KIRSAL AYRIMI YOK

İlçenin üst yapı çalışmaları yüzde 98 oranında tamamlandı. İlçe merkezinde cadde ve sokaklar asfaltlandı yada parke taşı döşendi. Merkez-kırsal ayrımı yapılmaksızın çalışmalar kırsalda da yürütüldü. Kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmalarının ardından asfalt serimleri yapıldı.

İLKLERE İMZA ATILDI


Kısıtlı imkanlara rağmen ilçeyi baştan başa değiştirmeye kararlı olan Başkan Yalçınkaya, Ankara temaslarını sıklaştırdı. İlçeye ilk TOKİ, ilk doğalgaz, 100 yıllık temiz içme suyu projesini kazandırmak için öncülük etti ve ilçe tüm bu projelere kavuştu. İlçe adeta şantiyeye döndü. İlk mesire alanı, ilk düğün salonu, ilk kütüphane, gençlik merkezi, prestij caddesi, ışıklandırma, kırsal ve merkezde yeni spor tesisleri, yüzme havuzu, ilk sinema, kadın destek merkezleri de kurularak ilçe tarihinde görülmemiş hizmetlerle buluştu.

Revizyon çalışmalarıyla da ilçe farklı bir çehreye büründürüldü. Dış cephe boyamaları yapıldı. Rutin yapılan temizlik ve denetimlerle de halk sağlığı her daim öncelik oldu.

VATANDAŞLARIN GÖNÜLLERİNDE


Hizmetin vatandaşın ayağına götürülmesine önem gösteren Başkan Yalçınkaya, sık sık muhtar ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek yerinde çözüm üretti. Vatandaşların evlerine konuk olarak gönüllere dokundu.


HALKIN HİZMETKARIYIZ


Yapılan hizmetlere dair yazılı açıklama yapan Başkan Yalçınkaya “İftihar vesilesi olan çok fazla hizmetimiz var. İlçem hak ettiği yere yere gelecek, hak ettiği değeri görecek demiştik. Öyle de oldu. Vatandaşımızın teveccühü, hükümetimizin desteği ile ilçemiz hizmette altın dönemini yaşıyor. İnşallah bundan sonra da görevde olduğumuz müddetçe 7 gün 24 saat durmadan yorulmadan hizmet edecek, tıpkı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘halka efendi olmaya değil halkın hizmetkarı olmak için’ çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

KAYNAK: HABER7
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 16
  • Zavallı vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Ne hizmetleri bir gün köyleri gezerek ziyaret ederek incelemelerde bulundu mu eksiğiniz ihtiyacınız diye sordu mu ancak seçim den seçime kadar hatırlıyorlar vatandaşı daha aşşağı deren köyü 30 yıldır içme suyu yok acı Su ile ihtiyaçlarını görüyor içmek için 10 km komşu köylerden at arabası ile getiriyor köy içi çamur yol yok alt yapı yok her yer berbat . NOT ARAŞTIRIN BAKIN
    Cevapla
  • Hamza Şahin 2 ay önce Şikayet Et
    Akçakale ne yaparsan yap değişmez çünkü eğitim sıfır İlk önce insanları eğitmek gerekir
    Cevapla
  • Kübra 2 ay önce Şikayet Et
    Afrika olan yer şehir imkanlarına kavuştu ve hala ordan verilen hizmete tezat kanusup yalanlayanlar o hizmetleri kullanirken nasıl vicdanlari el verecek size halka hizmet için yapılan okadar yapılanmaya imaknlara halen nasıl yüz çevirirsiniz
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten çalışıyor hakkını veriyor çalışmalarını takdir ediyorum
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yalan yalan . inanmayın
    Cevapla
  • Cesur Baba 2 ay önce Şikayet Et
    La oğlum her yerde tilki gibi geziniyor, saçma sapan yorumlar yapıyorsun.
    Cevapla
  • Memet 2 ay önce Şikayet Et
    Sen geldin mi eve buraya gördün mü burayı
    Cevapla
  • Reis63 2 ay önce Şikayet Et
    Doğru doğru, inanın ben akçakaleliyim misafir isimli şahıs sallıyor, başkanımız 10 numara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama