Bursa'da asfalt mesaisi sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolları sağlıklaştırma çalışmalarına hızla devam ediyor. Liman Caddesinde asfaltlama çalışmalarını bitiren ekipler, Akademi ve Akpınar Caddelerinde çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Bursa'da asfalt mesaisi sürüyor
Bursa'da asfalt mesaisi sürüyor
GİRİŞ 29.01.2024 17:24 GÜNCELLEME 29.01.2024 17:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bursa’da ulaşım konusuna köklü çözümler üretmek amacıyla raylı sistemler, yeni yollar, akıllı kavşaklar ve toplu ulaşım gibi birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, şehrin tüm bölgelerinde mevcut yolları daha sağlıklı hale getirmek için asfalt yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.


Liman Caddesi ve Akademi Caddesinde bordür ve tretuvar çalışmaları tamamlandı. Liman Caddesinin asfalt çalışması tamamlanırken Akademi Caddesi asfaltlama çalışmaları da devam ediyor.


Liman Caddesi, 2500 ton kazı dolgu ve 1500 ton asfalt kaplama ile daha konforlu hale getirildi. Akpınar Caddesi üzerindeki bordür, tretuvar çalışmaları ise devam ediyor.


Bordür, tretuvar çalışmaları tamamlandığında Akpınar Caddesi’ne asfalt kaplama çalışması yapılacak.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 11
  • SerkanH 2 ay önce Şikayet Et
    Büyükşehirden başka çözüm yok... Küçük sanayi Sitesi ve Yedek parçacılar sitesi defalarca kazıldı - buski elektrik doğalgaz sorunları yüzünden ve asfalt artık yamanamaz hale geldi, gelen tamir ekipleri doğru yamalama yapmadığından her yer delik deşik. Yolları ancak siz yaparsınız. Tüm esnaf muzdarip. Kazaya sebebiyet veriyor yolların durumu..
    Cevapla
  • YusuFB 2 ay önce Şikayet Et
    Osmangazi/Demirtaş galiba Bursaya bağlı değil
    Cevapla
  • Cemal Serbest 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bursa Belediye Başkanı Çalışmalarınızdan Menunum bir Bursalı Olarak.Mudanya Güzelyalıda Yaşıyorum Yollar Çukur Yollar Kirli chp zihniyeti Çalışmıyor Yooları Ancak Siz Yaparsınız Başkanım.
    Cevapla
  • Bursalı 2 ay önce Şikayet Et
    Nihayet bursa başkanını buldu. Çekirge kükürtlü caddeleri de asfaltlanmalı başkanım dikkaldırım gibi. Çok yaşa
    Cevapla
  • Musa kozoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Bursa belediyesi Ankara'nın özellikle rögar, mazgallar ve asfaltlarini da yenilesin. Milletin parasıyla millete hizmet edenden Allah razı olsun
    Cevapla
  • YALÇIN 2 ay önce Şikayet Et
    Bursa belediyesinin ankarada işi ne
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi