Milletvekili Kurt'tan BAE Devlet Başkanı'na teşekkür

TBMM Başkanı Kurtulmuş'a BAE ziyaretinde eşlik eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ve BAE devlet yetkililerine 6 Şubat felaketinden etkilenen Adıyaman'a yaptıkları yardımlar için teşekkür etti.

Milletvekili Kurt'tan BAE Devlet Başkanı'na teşekkür
Milletvekili Kurt'tan BAE Devlet Başkanı'na teşekkür
GİRİŞ 01.02.2024 09:25 GÜNCELLEME 01.02.2024 09:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Resmi temaslarda bulunmak üzere, TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş başkanlığında Adıyaman Milletvekili Doç.Dr. Resul Kurt, Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'dan oluşan heyetle Bahreyn Krallığı ve Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde Bahreyn Kralı Sayın Hamed bin İsa el-Khalifa, Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmet Al Musalam, Bahreyn Şura Meclisi Başkanı Sn. Ali bin Saleh ve heyetleri ile görüşülerek parlamentolar arası ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve ülkeler arası güçlü işbirliği çerçevesinde ekonomi, turizm ve diğer alanlardaki yatırımların artışı da olmak üzere bir çok alanda ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin değerlendirmelerde yapıldı.
Yine ziyaretin ikinci ayağında BAE Devlet Başkanı Sayın Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan, Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan Dubai Emiri Sayın Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ve BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Sayın Saqr Ghobash ile görüşüldü. Türkiye-BAE ilişkilerindeki gelişmeleri ve atılacak adımları değerlendirildi.

Adıyaman Milletvekili Doç.Dr. Resul Kurt BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan'a ve BAE Devlet Yetkililerine 6 Şubat felaketinden etkilenen Adıyaman'a yaptıkları yardım ve destekler için teşekkür etti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Secmen 2 ay önce Şikayet Et
    Milletvekilimiz çok önemli konuyu dile getirmiş. Kendisi çok değerli bir kişidir. Gelirken hediye getirmiş. Millete hayırlı işler yapmıştır.
    Cevapla
  • Vatandas 2 ay önce Şikayet Et
    Yurtdışı gezilerinin çoğaltma konusunda meclise önerge vereceğim. Heyetin genişletilmesi gerekiyor. Çok önemli görüşmeler yapılıyor.
    Cevapla
  • Turkıye sevdalısı 2 ay önce Şikayet Et
    15 temmuzu BAE PARMAĞI VAR DEMISLERDI enteresan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!