Yeniden Refah Partisi’nde sürpriz aday

Eski AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi’ne katılarak partinin Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi’nde sürpriz aday
Yeniden Refah Partisi’nde sürpriz aday
GİRİŞ 02.02.2024 12:23 GÜNCELLEME 02.02.2024 12:23
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimler öncesi 45 belediye başkan adayını daha açıkladı. Bugüne kadar 447 belediye başkan adayını açıklayan Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul, Ankara ve İzmir’de ittifak yapıp yapmayacağı pazartesi Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından yapılacak basın toplantısı ile açıklanacak.

Yeniden Refah Partisi’ne katılan 2015-2019 arası Şanlıurfa’da AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Çiftçi’ye rozetini Yeniden Refah Partisi’nin Başkan Vekili Sacit Günbey takdim etti.

GÜLTEKİN AYANTAŞ, YENİDEN REFAH ANKARA AKYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Ankara’nın Akyurt ilçesinde AK Parti’den 3 dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Gültekin Ayantaş ise Yeniden Refah Partisi’nin Akyurt Belediye Başkan Adayı oldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Ama Öyleee 3 ay önce Şikayet Et
    Bizim köye muhtar adayı olsaydı... Daha ne kadar küçüleceksiniz aga bu dünya ve makam için? Bulunmaz Hint kumaşı mısın? İlla bir yerleri yönetmen mi gerekiyor? Ya azıcık utanma be...
    Cevapla
  • MUZTAVA 3 ay önce Şikayet Et
    Artik siyaseti bile siyasetcilerden cok cok daha iyi biliyoruz.Cok akilli okuyuculariz.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Fatih erbakan iyi bir lider yolu açık olsun
    Cevapla
  • Emekli Memur 3 ay önce Şikayet Et
    Birlikte olunca can ciğer ama ayrı girersen hainsin bu sağlıklı olmayan bir düşünce. Çıkar dostluğu olmaz, Olsada ona dostluk denmez. Çıkarcı bir düşünce ilede dostluk olmaz. Onun için yrp hak hukuk adalet çizgisinden ayrılmadan yoluna tek başına devam etmeli. Ben tek başına yürüseniz bir hanenin oyları sizin, umarım aksi olmaz.
    Cevapla
  • Kuru fasulye 3 ay önce Şikayet Et
    Fatih kendisni kuru fasulye gibi nimetten sayıyor ama nafile.Erbakan hocamızın tırnağı olamaz.Tek özelliği onun oğlu olması içi boş birisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı