Tanju Özcan, görevine son verdiği müdürü geri aldı

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, görevden aldığı zabıta müdüründen helallik isteyerek tekrar görevine iade etti.

Tanju Özcan, görevine son verdiği müdürü geri aldı
Tanju Özcan, görevine son verdiği müdürü geri aldı
GİRİŞ 02.02.2024 20:32 GÜNCELLEME 02.02.2024 20:34
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, dün akşam yapılan belediye meclis toplantısında tartıştığı Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak’ı salondan çıkarmadığı için görevden aldığı zabıta müdüründen helallik isteyerek tekrar görevine iade etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam yapılan belediye meclis toplantısında kendisine soru soran Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartıştı.



Tartışmanın ardından Başkan Özcan, salonda bulunan Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’a Bayrak’ı çıkarması talimatını verdi. Bayrak da Zabıta Müdürü'nün salonu terk etmesi yönündeki sözlerine rağmen dışarı çıkmadı. Toplantıya verilen 10 dakikalık aranın ardından meclis toplantısının yapıldığı salona gelen Başkan Özcan, Bayrak’ı salonda görünce Zabıta Müdürü Yılmaz’ı görevden aldığını açıklayarak meclis toplantısını sona erdirdi.

Olayın ardından Başkan Özcan, Zabıta Müdürü ile bir araya geldi. Başkan Özcan, helallik istediği Yılmaz’ı tekrar görevine iade ettiğini belirterek, “Dün malum belediye meclisinde bir gerginlik oldu. Bize sürekli sosyal medya üzerinden başka mecralardan hem şahsımı hem Belediye Başkanlığını hem de meclis üyelerini töhmet altında bırakan açıklamalar yapan bir belediye meclis üyesi ile ilgili bir karar aldım. Sonra bu karar uygulanmayınca işin doğrusu biraz hiddetlendim. Ama sonrasında arkadaşlarımız geldi. AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri bana olayı anlattılar. İstişare ettik ve senin elinden geleni yaptığını söylediler. Sonra ben görüntüleri izledim ve huzursuz oldum. Sana karşı bilmeden ve istemeden bir haksızlık yapmışız. Bundan dolayı senden helallik istiyorum. Görevine aynı şekilde devam ediyorsun. Bu olaydan dolayı da sen ve ailen bana hakkınızı helal edin” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Tavsiye Ettik 2 ay önce Şikayet Et
    Birde fanatiklik hatadan dönsen, Gercekleri görüp halka hizmet hakka hizmet oldugunu benimsesen. Bak bolu belediyesinde mezar daire işleri bölümüde var ölüm var ölüm kabri hatırlasanda tövbe etsen de dogruyu bulsan. Bu ülkenin dogru yalansız adaletli calışkan insanlara ihtiyacı var. Torunlarınada kavgasız rantsız, sadece vatan sevdasına dogruluk calışkanlık azmi bıraksan
    Cevapla
  • MSELİM 2 ay önce Şikayet Et
    1 nisanda tavuk gibi düşünmek varken bolu beyliği senin neyine
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    şaka gibi helallik de istermiş diğer meclis üyelerinden helallik isteyecek misin seni başkan yapan Bolu halkı bin pişman dır bir daha seçilemez sin
    Cevapla
  • muhtar 2 ay önce Şikayet Et
    Diktatörün önde gideni.
    Cevapla
  • bülent korkmaz 2 ay önce Şikayet Et
    oturduğu koltuğun ağırlığını taşıyamayan biri seçimde alır boyunun ölçüsünü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!