Saadet Partisi'nin Ankara adayı resmen açıklandı

31 Mart seçimlerine 2 aydan az bir süre kala Saadet Partisi 339 seçim bölgesinde adaylarını açıkladı. Saadet Partisi'nin Ankara adayı da resmen duyuruldu!

Saadet Partisi'nin Ankara adayı resmen açıklandı
Saadet Partisi'nin Ankara adayı resmen açıklandı
GİRİŞ 03.02.2024 19:08 GÜNCELLEME 03.02.2024 19:08
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "31 Mart'ta biz sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz, atacağımız her bir oyla sadece yerel yönetimleri değil, Türkiye'nin yolunu, istikametini belirleyeceğiz." dedi.

Karamollaoğlu, ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Seçimde ortaya konulacak tercihlerin sadece şehirlerin değil, ülkenin de geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Karamollaoğlu, "Milli görüşçüler olarak coğrafyamızda akan kan ve dökülen gözyaşını dindirmek, bizim boynumuzun borcudur." ifadesini kullandı.

"Önce ahlak ve maneviyat" diyerek yola çıktıklarını aktaran Karamollaoğlu, hem çözüm üreten hem de bunları tatbik eden bir anlayışla hareket edeceklerinin altını çizdi.

Karamollaoğlu, "Türkiye'miz ayağa kalktığı takdirde zalimlerden mutlaka hesap sorulacak, mazlumların yüzü gülecektir. Elbette her seçim önemlidir ve bu anlamda tarihi bir seçim de 31 Mart'ta yapılacaktır. Çünkü bu seçimde biz sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz, atacağımız her bir oyla sadece yerel yönetimleri değil, Türkiye'nin yolunu istikametini belirleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu, İsrail'in, dünyanın gözleri önünde soykırım uyguladığına dikkati çekerek, "Türkiye'nin ayağa kalkması demek aslında İslam aleminin ayağa kalkması, dünyada huzurun tesisi yönünde en ciddi adımın atılması demektir." açıklamasında bulundu.

ANKARA ADAYI DA AÇIKLANDI

Karamollaoğlu'nun konuşmasının ardından Saadet Partisinin 339 seçim bölgesindeki adayları açıklandı.

Buna göre, Saadet Partisi, Ankara Büyükşehir Belediyesinde Cafer Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Birol Aydın, Kayseri Büyükşehir Belediyesinde Mahmut Arıkan, Muğla Büyükşehir Belediyesinde Fatih Salih Mehmet Kocabıyık, Erzurum Büyükşehir Belediyesinde Faik Çalık, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde Fesih Bingöl, Sakarya Büyükşehir Belediyesinde Ömer Abdullah Ayhan ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinde Recep Yakuphan'ı aday gösterdi.

Sivas'ta Zeki Kılıç, Sinop'ta Barbaros Baltacı, Rize'de Muhammet Yıldız, Saadet Partisinin belediye başkan adayı oldu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Yunus 2 ay önce Şikayet Et
    Eeee CHP den izin aldın mı aday çıkarabilir miyiz diye.
    Cevapla
  • Pastaci 2 ay önce Şikayet Et
    Siz israilden ve abd den izin almadan vc ye gidebiliyonuzz mu
    Cevapla
  • Kürşad Yorulmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Varmı bunlara oy verecek hala..
    Cevapla
  • A. Gezegen 2 ay önce Şikayet Et
    Çıkarsız samimi müslümanlar
    Cevapla
  • Cengizhan 2 ay önce Şikayet Et
    Saadet partisi bitmiş bı parti bu seçimde görülecek
    Cevapla
  • Şenol Göksal 2 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah
    Cevapla
  • Mehmet ince 2 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede Müslümanlara teneffüs ettiğimiz havayı çok gören chp zihniyetine muhabbet besliyorlar.. R. Tayyip Erdoğan 'a (yaptıklarıyla yapamadıklarıyla) kin besliyorlar.... Herkesi eleştirmek gayet normal... Ama bu kin.. Garaz..nefret.. Hakaretin her türlüsü... Neyin nesi? El-İnsaf....!
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Sebebini tek kelimeyle açıklayım sana ; Vatana ihanet , Türk devletine ve değerlerine ihanet . Burdan geliyor bu öfke , kin . Örtülü Suriyeli işgaline de destek veriyorsunuz bunlara oy atarak . Yoksa mevzu görüş farklılığı , yaşam tarzı değil . Oraları geçeli çok oldu
    Cevapla
  • Pastacı 2 ay önce Şikayet Et
    Allah gören kör duyan sağır olmaktan korusun kuranimi yakan pkk ya destek veren isveç kadirini natoya alınmasını kim sağladı bi araştırın sadece bu bitanesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor