Yeniden Refah Partisi'nden 'İmamoğlu' açıklaması: Tiksinti verici! Yargıya gideceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İmamoğlu iddialarına ilişkin “Tiksinti verici bu gibi iddialar karşısında yasal haklarımızı kullanacağımızı yargı yoluna gideceğimizi ifade ve beyan ediyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi'nden 'İmamoğlu' açıklaması: Tiksinti verici! Yargıya gideceğiz
Yeniden Refah Partisi'nden 'İmamoğlu' açıklaması: Tiksinti verici! Yargıya gideceğiz
GİRİŞ 06.02.2024 18:18 GÜNCELLEME 06.02.2024 19:51
Bu Habere 236 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından gündem ve yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantının başında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları anarak sözlerine başlayan Kılıç, “Taze ve yanan yürekler bir yıl önce olduğu gibi bugün de yangın yer. Hayatını kaybeden 53 bin 537 vatandaşımıza bir kere daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına bir kere daha başsağlığı, sabır ve metanet temenni ediyoruz” dedi.



İMAMOĞLU İDDİALARINA CEVAP

Bir gazetecinin, Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan para aldığı iddiasını sorması üzerine, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “Para karşılığında Yeniden Refah Partisi'nin Ankara veya İstanbul'da herhangi birinden bir maddi menfaat karşılığı destek ilişkisine girebileceğini düşünmek bile abesle iştigaldir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri sürecinde kurulmuş olan iyi ilişkiler ve dostluk ilişkileri var. Gönülden görüle kurulan köprüler var. Hiç kimsenin bu köprüleri yıkmaya hakkı yoktur. Siyaset bir günlük bir iştigal değildir. Siyaset 24 saatlik bir işte değildir. Siyaset uzun soluklu bir yarış, uzun soluklu bir mücadeledir. Bugün bu iddia ve iftiralarıyla gündeme gelenler, yarın insanlarımızın yüzüne bakabilme yetisini yitirirler. Tiksinti verici bu gibi iddialar karşısında yasal haklarımızı kullanacağımızı yargı yoluna gideceğimizi ifade ve beyan ediyoruz. Her kim bu tür konularla ilgili iddiası var ise belgelendirmeli ve ilgili mercilere intikal ettirmelidir. Aksi takdirde basit iftiralar, dedikodular ve söylentilerden ibaret kalacaktır. Bunu hak etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Suat Kılıç, partisinin belirlenen belediye başkan adaylarının ve seçim beyannamesinin 10 Şubat Cumartesi Ankara'da açıklanacağını açıkladı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 236
  • tarantula 2 ay önce Şikayet Et
    Hem İstanbula aday çıkar hem de imamoğluna dava aç madem o kadar imamoğlunu sevmiyorsun o zaman ak parti adayı kaybederse vebal senindir. Saadetten ne farkın aklır o zaman ah bu müslümanlar ne zaman akıllanacaklar yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Eserleri kaç iphone15 merak ettim doğrusu
    Cevapla
  • Nadir 2 ay önce Şikayet Et
    Sn Fatih erbakan İstanbul kaderiyle oynanmamalı eger Âkparti İstanbul adayı kayb ederse asla onu af etmeyiz itifak yapmalı
    Cevapla
  • kardeş 2 ay önce Şikayet Et
    Hepiniz gelin.pkk-fetö chp ve kırıntıları ve ayrıca BÖYÜÜÜK ERBAKAN
    Cevapla
  • Reis Fatih Erbakan* 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Fatih Erbakana yine fedakarlık yapmak düşüyor İSTANBUL Türkiyenin 81 il ve ilçe insanını ve kültürünü barındıran kadim bir şehridir.Bu yüzden İstanbulun geleceği emin ellerde olması için ittifak yapılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin