CHP Hakkari il başkanı görevinden istifa etti

CHP Hakkari il Başkanı Nazım Demir, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

CHP Hakkari il başkanı görevinden istifa etti
CHP Hakkari il başkanı görevinden istifa etti
GİRİŞ 10.02.2024 16:04 GÜNCELLEME 10.02.2024 16:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP Hakkari İl Başkanı Nazım Demir, yazılı bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada 5 aylık süreçte partisinden ne bir milletvekilinin nede bir parti meclisinin bölgeye gelmediğini belirterek, "CHP Hakkari il Başkanlığı görevini 2019 Kasım ayında devraldım. Üye sayımız 350'lerdeyken 2 bin 700'lere taşıdık. Üyesi olmayan mahalle, köy bırakmadık. Oy sayımızı da aynı şekilde bin 500'lerden 11 bine taşıdık. 2023 cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 72 oy oranıyla Türkiye genelindeki oy artışında ilk 3’te yer aldık. 2023 genel seçimleri akabinde bir kurultay süreci yaşadık. Değişim vaadiyle gelen yönetimin bölgemize olan bakış açısı ve politika yetersizliği nedeniyle partimizi daha ileride taşımamıza imkan vermiyor. 5 aylık süreçte ne parti meclisinden ne de milletvekillerimizden bölgemize herhangi bir ziyaret gerçekleşmedi, yalnızlaştırdığımızı düşünüyoruz. Partimizi daha ileriye taşıyamayacağımızdan dolayı CHP Hakkari İl Başkanlığından istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Okur 2 ay önce Şikayet Et
    Chp liderin işi yalan bizim gariban kürt halkida kanıyor işte
    Cevapla
  • Okur 2 ay önce Şikayet Et
    O oylar kendini bilmeyen kürtlerin di kendini o oylarla büyütme
    Cevapla
  • MZA 2 ay önce Şikayet Et
    Emanet hdp oylarıyla.az fırfır dönmediniz
    Cevapla
  • Hakkarili 2 ay önce Şikayet Et
    Bu açıklama kocaman bir yalan. Adamın amcaoğlu Ak Parti Çukurca belediye başkan adayı olduğu için istifa etmiştir. Bu CHP lilerin klasik yalan içinde yalan üretme huyları değişmiyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı