CHP Başarır'dan kendisini protesto eden vatandaşlara hakaret: Atın oradan

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin'de konuşma yaptığı sırada, bazı partililer tarafından protesto edildi. Başarır, "O AK Parti'nin, sarayın trollerini atın oradan" dedi.

CHP Başarır'dan kendisini protesto eden vatandaşlara hakaret: Atın oradan
CHP Başarır'dan kendisini protesto eden vatandaşlara hakaret: Atın oradan
GİRİŞ 10.02.2024 18:39 GÜNCELLEME 10.02.2024 20:11
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, partisinin Mezitli ilçe başkanlığı önünde gerçekleştirdiği açık hava toplantısı sırasında bir grup vatandaş tarafından protesto edildi.

MERSİN'DE VATANDAŞLARDAN PROTESTO

Vatandaşlar, Başarır'ın otobüs üzerinde konuşma yaptığı sırada 'Faizci', 'Kılıçdaroğlu'nu sen hançerledin', 'Yazıklar olsun sana', 'Kılıçdaroğlu sizi sırtında taşıdı', 'Kılıçdaroğlu'nun sayesinde oradasın' diye bağırdı.

'O AK PARTİ'NİN, SARAYIN TROLLERİNİ ATIN ORADAN'

Protesto üzerine kısa süreli gerginlik yaşanırken, Başarır ise kendisini protesto eden partililere yönelik "O AK Parti'nin, sarayın trollerini atın oradan" dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • Haldun köşk 2 ay önce Şikayet Et
    Akparti aklını aldı bunların Kılıçdaroğlu geldiğinde söyledim genede arkasındayım Türkiye'de ana muhalefet olmalıdır ileride bu CHP olmayacaktır marrjinallesecektir
    Cevapla
  • Burak 2 ay önce Şikayet Et
    Cumhuriyet Halk Partisi nereden bakarsak 44 yıldır marjinalleserek bu günlere geldi! Cumhuriyet Halk Partisi kuruluş ilkelerini ve ideolojisini anlamak Türkiye yi anlamak demek. Şunu demeden geçemem son 14yıldır topyekun marjinallesti! Hatta ychp söylemi bile ortaya atıldı. vekil çok büyük bir gaflet içerisine düşmüş, halbu ki o grubun sorularını dinlese cevaplasa gönüllere taht kurardi
    Cevapla
  • Stratejist 2 ay önce Şikayet Et
    Kendi adamlarını bile AKP'li diye yaftalamaya başladılar. Yakında çok az kalacaklar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu akıl ve fikir yoksunu klinik vakalar hep chp de mi toplanmış.hic doğru dürüst adam gibi bir adam yok.
    Cevapla
  • Remzi arik 2 ay önce Şikayet Et
    Nede olsa chp normaldir bunlarda vatan sevgisi yok para sevgisi var bunlardan hayır gelmez yalan dolan her türlü dalavere beklenir
    Cevapla
  • Baha hoca.. 2 ay önce Şikayet Et
    Baha ,bazı konularda tamamda asıl o sevgi,para dediğin de önce kendi içinize bakın,çıkarıldıkta, yandaşlıkta,kandırmaya, hor görmede,kumpasta kimse sizleri geçemez..
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Atılacak bir kişi varsa o da sensin
    Cevapla
  • Mustafa alıcı 2 ay önce Şikayet Et
    Mazot pazartesi 45 tl mayıs,ta 19 tl idi devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'dan önemli açıklamalar...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den