Silahlı saldırı sonrası Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 10.02.2024 23:29 GÜNCELLEME 11.02.2024 02:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Son dakika Ali Yerlikaya haberleri: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan vatandaşın tedavi gördüğü hastaneye ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaralının durumuyla ilgili açıklamada bulunduğunu anımsatan Yerlikaya, hekimlerden aynı değerlendirmeyi aldığını söyledi.

'DUAMIZ EBRU KARDEŞİMİZLE'

Yerlikaya, "Duamız Ebru kardeşimizle. Cenabı Allah en kısa zamanda onu öncelikle ailesine, sevenlerine, hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz. Yoğun bakımda, ameliyatı bitti." dedi.

'BUNU İKM YAPTI, ARKASINDA KİM VAR BUNU AZİZ MİLLETİMİZE AÇIKLAYACAĞIZ'

Bu saldırıyı kimler yaptıysa lanetlediklerini vurgulayan Yerlikaya, "Emniyetimiz, valimiz, istihbaratımız, hepimiz bu olayı aydınlatmak noktasında gayret gösteriyoruz, sıkı çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bunu kim yaptı, arkasında kim var, niyeti ne, hep birlikte bunu aziz milletimize açıklayacağız ve şüphelileri adalete teslim etmekte de kararlıyız." ifadelerini kullandı.

'YEREL SEÇİMLERİ EN GÜZEL ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'

Bakan Yerlikaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama şunu söyleyeyim biz, 31 Mart seçimi öncesinde, bu sayılı günler kala, seçim günü ve seçimden sonra her seçimde olduğu gibi İçişleri Bakanlığı olarak seçim güvenliği, seçimin huzur ortamında yapılmasıyla ilgili büyük bir tecrübemiz var güvenlik birimlerimizle beraber. Hiç kimse merak etmesin. Gerçek anlamda demokrasi şöleni olan bu yerel yönetimlerimizin seçimlerini en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Birliklerine, beraberliklerine, bu demokratik ortama kim yan bakıyorsa, onlara düz bakmak gibi bir niyetlerinin olmadığını kaydeden Yerlikaya, "Devletimiz, milletimiz, birlik beraberlik içerisinde bu seçimi de güzellikle gerçekleştirecektir. Her zaman değerli basın mensuplarımızla bir araya geldiğimizde bunu paylaşıyoruz. Şu anda da zaten emniyetimiz az önce de ifade ettim, çalışıyor. Ben de şimdi oraya gidiyorum. En ufak bir gelişme olduğu zaman da bunu sizlerle beraber paylaşacağız. Hiç merak etmeyin." diye konuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Burhan Uysal 2 ay önce Şikayet Et
    Pkk şehir yapılanması kck, dhkp-c, mlkp.... terör örgütü üyelerinin dikkat çekmemek için pkk siyasi uzantısı Hedep -Dem yerine ortağı CHPkk binalarında saklandığı iddiası kesinlikle araştırılmalıdır.
    Cevapla
  • Misafirü 2 ay önce Şikayet Et
    Polisimiz yakalar
    Cevapla
  • Karadeniz 52 2 ay önce Şikayet Et
    Savcilarimiz. Salar
    Cevapla
  • Koilayu 2 ay önce Şikayet Et
    Bu olay çok önemli, arkasindakiler ve bağlantıları kesinlikle bulunulmalı
    Cevapla
  • Başarılı 2 ay önce Şikayet Et
    Gündem değiştiren güzel bir uygulama olmuş...
    Cevapla
  • Mavi 2 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar kara kalpli inaanlar var ulkemde malesef
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Soylu göreve!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!