AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı hayatını kaybetti
GİRİŞ 11.02.2024 00:35 GÜNCELLEME 11.02.2024 11:28
Bu Habere 220 Yorum Yapılmış

Son dakika Fatma Sevim Baltacı haberleri: AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Teşkilat binası önünde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK ACI HABERİ DUYURDU

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hayatını kaybeden Baltacı'nın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu.

Çelik, "İstanbul İl Kadın Kolları başkan yardımcımız Fatma Sevim Baltacı’yı geçirdiği elim trafik kazası sonucu kaybettik.  Değerli yol arkadaşımızın vefatından dolayı çok üzgünüz.  Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.  Teşkilatımızın ve ailesinin başı sağolsun." ifadelerini kullandı.

 

 

ERDOĞAN: YOL ARKADAŞIMIZIN KIYMETLİ AİLESİNE, SEVENLERİNE VE TÜM TEŞKİLATIMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendiğimiz, AK Parti’mizin İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kardeşime Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Yol arkadaşımızın kıymetli ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum."

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ'TAN TAZİYE MESAJI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için taziye mesajı yayımladı.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'ya Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ İSTANBUL ADAYI MURAT KURUM'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, vefat eden Baltacı için resmi X hesabından taziye paylaşımında bulundu.

Kurum paylaşımında, ''Dava arkadaşımız, İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı'yı elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.'' ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA: TÜM ÇABALARA RAĞMEN MAALESEF ARAMIZDAN AYRILMIŞTIR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Baltacı'nın kaza sonrası Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırıldığı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadığını açıkladı.

Bakan Koca resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı Hanımefendi, il teşkilatı binası önünde geçirdiği kazanın ardından, olay yerine intikal eden ambulansta yolda hayata döndürücü müdahaleler yapılarak  Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılmış, tüm çabalara rağmen maalesef aramızdan ayrılmıştır. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve AK Parti camiamıza başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE'DEN PAYLAŞIM

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, acı haberi resmi X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kabaktepe paylaşımında, "AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Değerli Fatma Sevim Baltacı'yı gerçekleşen elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunmaktayız.

Acımız tarifsiz. Vefat eden kardeşimizin kıymetli ailesine baş sağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah." dedi.

SOSYAL MEDYADA BALTACI'NIN VEFATIYLA İLGİLİ ALÇAK PAYLAŞIMLAR

Fatma Sevim Baltacı'nın vefat etmesinin ardından bazı sosyal medya kullanıcılarından merhumenin vefat paylaşımlarının altına alçak yorumlar yaptı.

İşte yoğun tepki çeken alçak paylaşımlardan bazıları:

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 220
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede insan sandığımız hayvandan daha aşağılık insansı mahluklar bu tür vakalarda kendilerini deşifre ederek, biz de uyarılma imkanı buluyoruz. Aklı Allah'ın varlığınas yetmeyen ahmaklar mı, hırsızlığa imkan bulamayıp iftira üreten soyguncular mı, ahlaksız ideoloji sapkınlarımı din düşmanı sapkınlarmı hep si elbirliği ile ölümden mezat peşinde....
    Cevapla
  • medo 2 ay önce Şikayet Et
    Şu günlerde olan olayları ardı ardına sıralayınca, her olaydan şüphelenip derinlemesine araştırmak lazım. Kaza mıdır, yoksa başka bir şey midir, iyice araştırılması gerekir. Ona bakarsan Adnan kahveci de, Recep Yazıcıoğlu da, Muhsin Yazıcıoğlu da kazada öldü. Tabi yersen. Maalesef bizim yargılama sisteminde böyle olayları analiz edip yorumlayacak kabiliyet yok. Kaza de, kapat dosyayı.
    Cevapla
  • ercan 2 ay önce Şikayet Et
    ALLAH C.C rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin yattti yer cennet mekani olsun
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı