Özgür Özel'den Lütfü Savaş açıklaması! Aday değişecek mi? Savunması pes dedirtti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde protesto edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığıyla ilgili konuştu.

GİRİŞ 11.02.2024 14:04 GÜNCELLEME 11.02.2024 14:21
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devlet Mezarlığı'nda eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı anma törenine katıldı. Gündmee ilişkin açıklamalarda bulunan Özgür Özel, Lütfü Savaş sorusuna cevap verdi. Özel, protestoların Lütfü Savaş'a olmadığını iddia etti.



Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın 6 Şubat'ta Hatay'da protesto edilmesine ilişkin bir soruya Özel, "Hatay'da protestolar yaşandı. 100 söz protesto vardıysa 99'u hükümete yönelikti. Ama hükümete yönelik kaynaklar 'Lütfü Savaş protesto edildi.' Evet, Lütfü Bey'e yönelik sitem cümlelerini hep birlikte duyduk. Siyaset, vatandaşın söylediğini duyma sanatıdır" dedi.

ADAY DEĞİŞECEK Mİ?

"Hatay'da aday değişecek mi?" sorusuna Özgür Özel, "Yaptığımız anketler bize bir şehirde yanlış yaptığımız sinyalini veriyorsa ya da verirse bu değerlendirilirir. Meydanda yükselen bazı sesleri duymak da önemlidir, fikir verir. Milletin sesini duymak, sandıktan önce yapılan çok yüksek örneklemle yapılan anketlerdir. Anketlerde bir şey görüyorsak müdahale ediyoruz, görürsek ederiz."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Glabra 3 ay önce Şikayet Et
    Seçimden sonra görürsünüz tepkiler kimeymiş
    Cevapla
  • Enes 3 ay önce Şikayet Et
    bırakın değiştirmesin kaybetsin hatayda
    Cevapla
  • Kapak 3 ay önce Şikayet Et
    Bu açıklama terliğe oy veririm diyen CHP'lilere kapak olsun.. Sağdan sola doğru çevirirlerse açılır.. Soldan sağa çevirirlerse kapanır.. Seçim gününe kadar bu kapağı aç-kapa yapsınlar..
    Cevapla
  • No name no face 3 ay önce Şikayet Et
    Yahu, bunların kulakları da hakikatı duymuyor...
    Cevapla
  • Hope 3 ay önce Şikayet Et
    Hatay halkı cevabı 31 Mart günü verecek. Şu an konuşulanlar hep boş! Aslında tüm Türkiye de cevap hakkı o gün verilecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kastamonu'da 'hayvan sever'le esnafın 'köpek maması' kavgası
Hakan Fidan canlı yayında uyardı: Hazırlık yapmamız lazım, oyun değiştirici olacak!