Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16 ve ABD açıklaması! İstanbul'a da müjdeyi duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Erdoğan, "ABD ile bir süredir yürüttüğümüz F-16 sürecinin olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz." dedi.

GİRİŞ 12.02.2024 19:48 GÜNCELLEME 12.02.2024 19:56
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Son dakika Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'de gerçekleştirilen ve 3 saat 20 dakika süren Kabine toplantısı sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16 ve ABD açıklaması! İstanbul'a da müjdeyi duyurdu

Toplantının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

ABD'DEN F-16 ALIMI

Amerika Birleşik Devletleri ile bir süredir yürüttüğümüz F16 talebimizinde olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz.

Ülkemize yönelik kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte inşallah Türk Savunma sanayii bundan sonra daha hızlı yol alacak.

Önümüzdeki dönemde, ekonomi programımızın müspet yansımalarını, enflasyon başta olmak üzere diğer alanlarda net bir şekilde göreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16 ve ABD açıklaması! İstanbul'a da müjdeyi duyurdu

'TERÖRİSTANA İZİN VERMEYECEĞİZ'

Türkiye, güney sınırlarında teröristan kurulmasına müsaade etmeyecektir. Terör örgütleri mensuplarını bulduğumuz yerde kafalarını ezmeyi sürdüreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16 ve ABD açıklaması! İstanbul'a da müjdeyi duyurdu

Terörün yok edilmesi, Irak'la hayata geçirmeyi planladığımız Kalkınma Yolu Projesi için de önemlidir.

Yaz aylarında Pençe Harekat bölgesindeki tahkimatımızı önemli ölçüde tamamlamış olacağız, böylece çok daha etkin tedbirleri alma imkanına kavuşacağız.

'TÜRKİYE'NİN GÜVEN İKLİMİNİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ'

Bilhassa son  10 yıldır her seçim öncesinde olduğu gibi, milletimizi huzursuz edecek görüntüler ardı ardına gelmeye başladı.

Mahalli idareler seçimlerini ülkemizin tökezletmenin aracı haline dönüştürme hayali kuranların inşallah yine heveslerini kursaklarında bırakacağız. Türkiye'nin güven ve istikrar iklimini bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16 ve ABD açıklaması! İstanbul'a da müjdeyi duyurdu

'MİLLETİ HER FIRSATTA SIRTINDAN HANÇERLEYENLERİN DÖNEMİ BİTMİŞTİR'

Türkiye artık hem siyasi hem ekonomik hem askeri olarak bambaşka bir ligin oyuncusudur. Bizim iktidarımızın ilk 10 yılı vesayetle mücadele ile,  ikinci 10 yılı ise terör ve milli irade hırsızılarına karşı verdiğmiz kavga ile geçti. Bu süreçte asla ihmal etmediğmiz husus ise demokrasi ve kalkınma atılımlarını sürdürmekti. 

Artık Türkiye yüzyılı idealini hayata geçirmek için kararlılıkla hedeflerine doğru ilerleyen bir Türkiye var.

Milleti her fırsatta sırtından hançerleyenlerin dönemi bitmiştir.

Türkiye yaşadığı onca sıkıntı ve imtihana rağmen sıkıntıların üstesinden gelebilecek programa, imkana, en önemlisi de kudrete sahip bir ülkedir.

İSTANBUL'A 34 KİLOMETRELİK YENİ RAYLI SİSTEM

Önümüzdeki aylarda 4 ayrı proje kapsamında, 34 kilometrenin üzerinde uzunluğa ve 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız.

Mahalli İdareler Seçimlerini, ülkemizi tökezletmenin aracı haline dönüştürme hayali kuranların heveslerini yine kursaklarında bırakacağız."

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • İsmet 2 ay önce Şikayet Et
    23 milyar doları kendi savunma sanayimize harcayalim reis almayalım şunları
    Cevapla
  • Yavuz 2 ay önce Şikayet Et
    Emeklilere seyyanen zam verilmeli.
    Cevapla
  • can 2 ay önce Şikayet Et
    F-16 LARIN paralarını F-35 ler için verdiğimiz paradan alsınlar artık bir zahmet.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    reis 3600 ek gösterge adaletsizliği giderilsin müjde bekliyoruz
    Cevapla
  • Vatan 2 ay önce Şikayet Et
    Eski F16 yerine neden F35 programına dönmüyoruz. Veya eski F16 lara vereceğimiz milyarlarca dolara yüzlerce Euro Fighter almak daha avantajlı
    Cevapla
  • Burhan 2 ay önce Şikayet Et
    Eski F-16 değil bunlar blok 70, dünyanın en iyi savaş uçaklarından biri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!