Mustafa Sarıgül'den CHP yönetimine tepki! Zehir zemberek açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partiden istifa eden Gürsel Tekin'e sahip çıkarak “Parti yönetiminde başarılı olmanın yolu, tasfiye siyasetinden değil siyasi ve demokratik nezaketten geçer” dedi.

GİRİŞ 13.02.2024 19:05 GÜNCELLEME 13.02.2024 19:39
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP’den istifa eden Gürsel Tekin’e ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Sarıgül, “Kurultaydaki tercihine bakmaksızın, herkesi kucaklayacağız, bir kişiyi dahi geride bırakmayacağız’, iddiasıyla yola çıkanların siyasi ve demokratik nezakete uymaları beklenir. Parti yönetiminde başarılı olmanın yolu, tasfiye siyasetinden değil siyasi ve demokratik nezaketten geçer. Partiler, ‘az olsun benim olsun’ mantığıyla yönetilemez. Parti örgütleri ve partiye verilen emekler göz ardı edilemez. Kendisiyle parti içi mücadele ettiğim Gürsel Tekin CHP için bir değerdir. Gürsel Tekin, ‘giderse gitsin’ denecek bir siyasetçi değildir. Herkesi bu yanlıştan dönmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • Flaş 2 ay önce Şikayet Et
    Agaları kk dóneminde yandaşlarína ses çıkarmamıştı ,şimdi 1940 lardaki muhacirlerin torunlarına iade edilerek aslına döndürülüyor olay bu!!
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Gürsel, sende muharremin yanına
    Cevapla
  • Ülkemi seviyorum 2 ay önce Şikayet Et
    CHPKK kurulduğu günden beri bir biriyle kavgalı inșAllah artarak devam eder
    Cevapla
  • Mustafa sari 2 ay önce Şikayet Et
    Bos teneke oldugunu ispatladin, gozunuz bu milletin parasinda, malinda baska hicbir gayanizde yok, vasfinizda yok.
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 2 ay önce Şikayet Et
    Daha beter olun VATAN MİLLET İSLAM düşmanı demlenmiş CHPKK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı