Sırrı Süreyya Önder'den Bakan Koca'ya teşekkür

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder başkanlığında toplandı. Önder konuşmasında Bakan Koca'ya teşekkürlerini iletti.

Sırrı Süreyya Önder'den Bakan Koca'ya teşekkür
Sırrı Süreyya Önder'den Bakan Koca'ya teşekkür
GİRİŞ 13.02.2024 17:59 GÜNCELLEME 13.02.2024 17:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Önder, birleşimin başında, sağlık sorunu yaşadığını anımsatarak, tedavi sürecinde kendisini arayan tüm siyasi partilerin grup başkanvekillerine ve milletvekillerine teşekkür etti. Sırrı Süreyya Önder, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Fahrettin Koca bu süreç boyunca çok yakın ilgi gösterdi, minnetimi ve teşekkürümü belirtmek istiyorum. Adıyaman Milletvekilimiz Sayın İshak Şan neredeyse bir an başımızdan ayrılmadı, ona da teşekkür ederim. Doktor Vekilimiz Heval Bozdağ ve Sayın Gülüstan Koçyiğit de bu süreçte, özellikle o kritik aşamasında hep yanımdaydılar. Başkent Şehir Hastanesinin bütün hocalarına, sağlık emekçilerine; Medipol Mega Hastanesine; Meclis Hastanemizin değerli hocalarına, emekçilerine bu vesileyle tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Önümüzde biraz daha devam edecek bir süreç var. Hele bakalım ne olacak."

Önder, gündeme geçmeden önce 3 milletvekiline gündem dışı söz verdi.

Genel Kurulda, MHP Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç "70. yılında Nevşehir"; CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun "Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018'de meydana gelen tren kazası" ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Celal Fırat "Alevilerin sorunları ve Hızır ayı" hakkında gündem dışı konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Bilirkişi 2 ay önce Şikayet Et
    Emeklilik yaşı 65 dayandı. İse alimda yaş şartı dünyada hicbir ulkede yok. Geçim eşitsizliği. Buradada eşitsiz adaletsiz olarak karşımıza çıkıyor.birinde kpss yüksek puan alacak zeka varsa istediği yaşta kamuda puanıyla girebilmeli 65 emeklilik demek çalışabilir demek.30-35 yaş sınırıni koyanlar derhal görevden alinmanlidir.yada emeklilik yaşı düşsün
    Cevapla
  • gökdereli 2 ay önce Şikayet Et
    Sırrı süreyya önder demeki Türk kürt fark etmiyor aynı şekil seninlede ilgileniyor hastanede,neden kandilin peşine takılmışsınız kürtlerin gerçek sorunu kandildir Türkiyede kürt sorunu yoktur
    Cevapla
  • Güzel insan 2 ay önce Şikayet Et
    seni gidi heval seniiii
    Cevapla
  • A kaya 2 ay önce Şikayet Et
    Sırı süreya önder doğru adam doğru konuşur teşekkürler
    Cevapla
  • Kelami 2 ay önce Şikayet Et
    Bayrağım ay yıldızlı bayrak diyebiliyor mu? Gerisi hikaye
    Cevapla
  • aaa 2 ay önce Şikayet Et
    benizin solmuş artık yoluna girmişsin sırrı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar