İhraç iddiaları sonrası mesajları ifşaladı! CHP'li isimden Kılıçdaroğlu'na küfür

Kurultayda Kılıçdaroğlu'nu destekleyen eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP'den ihraç edileceği iddialarının ardından YDK Başkanı Turan Taşkın Özer'in mesajlarını ifşaladı.

GİRİŞ 15.02.2024 11:05 GÜNCELLEME 15.02.2024 11:15
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in son dönemde parti yönetimine yaptığı eleştiriler nedeniyle 'kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği' öne sürüldü.

Erdem, iddiaya Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Başkanı Turan Taşkın Özer'i hedef alarak yanıt verdi.

Özer'in eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na WhatsApp grubunda ettiği küfrün ekran görüntüsünü paylaşan Erdem, "Ben, Genel Başkanına küfreden bir Yüksek Disiplin Kurulu başkanına asla savunma yapmam! Bana soruşturma açmak haddi değildir, önce küfrün hesabını versin" ifadelerini kullandı.

Erdem şu açıklamayı yaptı:

1-) Ben, Genel Başkanına küfür eden bir Yüksek Disiplin Kurulu başkanına asla savunma yapmam! O kişi, benim nezdimde hükümsüzdür. Önce, paylaştığım görseldeki küfürün hesabını vermelidir! Bana soruşturma açmak haddi değildir!

2-) Ben, CHP’nin kapısına dayanıp parti kültürüne ihanet edercesine kapıya “koltuk atmadım!” Belediye koltuklarının eş-dost-akraba ilişkisiyle taksim edilmesine itiraz ettim. Bu, partililik icabı görevimdir. Bu görevi icra için kimseden icazet almam!

3-) Ben, hakkı yenmiş ve kandırılmış aday adaylarımızın, ÖNSEÇİM vaadiyle aldatılmış taban ve örgütümüzün hak ve hukukunu savundum. Sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. Bu konuda hiçbir güç beni engelleyemez!

4-) Eğer parti 5’li çetenin güdümüne giriyorsa; ortada bir BEKA SORUNU vardır! Kimse kusura bakmasın, partinin örgütünün ve tabanının sesi olarak; parti bir BEKA KRİZİ ile karşı karşıya kalırsa biz görevimizi yapar, talimatları “tüzükten” değil; Bursa Nutkundan alırız…

5-) Bana intikal eden bir ihtarname henüz yoktur. Eğer olursa, irademi; şahsiyet ve meselemi örgütüme teslim ederim. Onlar gereğini yapar.
Saygılarımla.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 32
  • TRT izleyen KÖYLÜ 2 ay önce Şikayet Et
    Yine bildik CHPKK didişmesi, koltukta koltuk.
    Cevapla
  • ZIVALI 2 ay önce Şikayet Et
    RABBİM KİMSENİN YAPTIĞINI YANINA KAR KOYMUYOR bilesiniz size önce ahlak lazım ahlak olmazsa hiç bir şey yolunda gitmez
    Cevapla
  • MSELİM 2 ay önce Şikayet Et
    chp içine bir bomba (eko) düştü parti tarumar uldu ey bomba şarapnellerine sağlık
    Cevapla
  • yavuz 2 ay önce Şikayet Et
    bu eren erdem geçmişte türkiye ile iran arasında savaş çıkarsa iranı tutatırım diyen bir adam .yani hain.
    Cevapla
  • Mumsuz Ekrem 2 ay önce Şikayet Et
    Eren Erdem,Ali Mahir Başarır, Özgür Özel ve bunlar. Allah başka partileri bunlar gibilerden korusun. Fondaşlarıda aynı. Ataklı var, küfür seviyesiz. Altaylı, Merdan, Ayşenur yine, hakaret, milletin irade ve yaşam tarzına düşman vb bir çok vaka mevcut. O yüzden İyi ki Ak partiyi ve Cumhur ittifakını desteklemiyorlar. Gerçi tencere düşer, kapağını bulurmuş . Ata sözü haklı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!