CHP tel tel dökülüyor! 'Komünist Osman' da zehir zemberek sözlerle istifa etti

İzmir’in Dikili ilçesinde, "Komünist Osman" olarak bilinen Osman Özgüven CHP'den istifa etti.

CHP tel tel dökülüyor! 'Komünist Osman' da zehir zemberek sözlerle istifa etti
CHP tel tel dökülüyor! 'Komünist Osman' da zehir zemberek sözlerle istifa etti
GİRİŞ 15.02.2024 12:07 GÜNCELLEME 15.02.2024 12:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İzmir'in Dikili ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ü yeniden aday göstermişti. Adaylığın açıklanmasının ardından tepki olarak bazı partililer istifalarını verdi.

İlçenin eski belediye başkanlarından olan Osman Özgüven de, "Dikili kararı yeniden değerlendirilsin, hatadan dönülsün" demişti. Adayın değiştirilmemesi üzerine bir açıklama yapan Özgüven, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

"Değişim adına yeşeren umutlarımız ne yazık ki boşa çıkmıştır"

Partisine sert eleştirilerde bulunan Özgüven, "Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişim adına yeşeren umutlarımız ne yazık ki boşa çıkmıştır. Genel Başkan Özgür Özel ve yönetimi, partimizi özüne döndürerek sosyal demokrasi çizgisine oturtacakları, aday belirlenirken ön seçim ve halk anketi yapacakları yönünde Türkiye kamuoyuna verdikleri sözleri tutmamışlardır. Partimizin karar mekanizmalarını istila edenler, yurttaşlarımızın gönlünü kıran, seçmene saygı duymayan yanlış kararlar vermişler, CHP’deki çürümüşlük ayyuka çıkmıştır. Gelinen noktada, başta Özgür Özel olmak üzere, genel merkez yönetiminin oluşturduğu derin hayal kırıklığı içindeyim. 81 yaşımdayım. Aktif siyasi yaşamımı noktalayalı 11 yıl oldu. Hiçbir kişisel beklentim yok. Şan, şöhret, methiye, ödül, rant hırslarım hiç olmadı. Umudum, partimizde reform hareketinin gerçekleşmesiydi. Umudum, geçmişte Dikili’de hayata geçirdiğimiz ve benden sonra sonlandırılan sosyal belediyecilik uygulamalarının yeniden canlandırılmasıydı. 'Parti yönetimi halktan büyük değildir. Dikili kararı yeniden değerlendirilsin, hatadan dönülsün' demiştim. Ömrünün önemli bölümünü; emek, demokrasi, barış mücadelesine adamış bir kişi olarak büyük emekler verdiğim partimden istifa ediyorum; çünkü bu CHP, bizim partimiz olmaktan çıkmıştır.

 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 7
  • Doğrucu Davud 2 ay önce Şikayet Et
    Yeni sloganımız şudur; komünistler müzeye olmadı akıl hastanesine, çünkü komünist olmak akıl karı değil, bildiğin delidir !..
    Cevapla
  • mahmut dereli. 2 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl kominist len adamın boynu yedi köyün kelesinden kalın.
    Cevapla
  • İsmail ZAZA 2 ay önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş CHP deki değişim kiliçtaroglunun adamları gitsin İmamoğlu ve özgür özel in adamları gelsinmi oluyor,böyle değişime can kurban ne güzel değişim.
    Cevapla
  • as, 2 ay önce Şikayet Et
    yahu 81 yaşında bıraksın yeter yahu dinlen çocuk sev siyaset emekli bahçesine dönmemeli
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 2 ay önce Şikayet Et
    Söz Degidimden ne anlıyorsunuz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..