Destici'den CHP'ye slogan uyarısı: Hukuki adımlar atacağız

​​​​​​Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'CHP'yi bizim sloganımızı kullanmamaları konusunda uyarıyoruz." dedi.

Destici'den CHP'ye slogan uyarısı: Hukuki adımlar atacağız
Destici'den CHP'ye slogan uyarısı: Hukuki adımlar atacağız
GİRİŞ 16.02.2024 18:42 GÜNCELLEME 16.02.2024 18:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

 ​​​​​​Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kullandıkları, "İşimiz Türkiye, gücümüz Türkiye" sloganıyla ilgili, "Biz daha önce kamuoyuna ilan ettik ve seçim beyannamemizde de kullandık. CHP'yi bizim sloganımızı kullanmamaları konusunda uyarıyoruz." dedi.

Partisinin Ayaş seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan Destici, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen göçük nedeniyle orada yaşayan maden işçilerine geçmiş olsun diledi, göçük altındaki maden işçilerine ulaşılması temennisinde bulundu.

Destici, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde BBP'nin belli bölgelerde Cumhur İttifakı'nı desteklediğini, 51 il, onlara bağlı ilçeler, il genel meclisi ve belediye meclis üyeliklerinde BBP olarak kendi adaylarıyla seçimlere katılacağını ifade etti.

Ayaş'ta ve aday gösterdikleri Ankara'nın diğer ilçelerinde iddialı olduklarını dile getiren Destici, yerel seçimlerde bugüne kadar alınan en yüksek sonucu kazanılan belediye başkanlığı sayısında elde etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Destici, açılış sonrasında Ayaş'taki pazar esnafını ve Muhtarlar Birliğini de ziyaret ederek burada sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını dinledi.

BBP'nin "İşimiz Türkiye, gücümüz Türkiye" sloganının, CHP'nin "İşimiz gücümüz Türkiye" sloganıyla benzerliğinin sorulması üzerine Destici, şunları söyledi:

"Biz daha önce kamuoyuna ilan ettik ve seçim beyannamemizde de kullandık. CHP'yi bizim sloganımızı kullanmamaları konusunda uyarıyoruz, tavsiyede bulunuyoruz. Bu bir emek hırsızlığıdır, bundan uzak dursunlar. Sivas'taki adayımız Adem Uzun Bey de daha önceden çıktığı billboardlarda bunu kullandı. Yaklaşık bir aydır bu sloganı kullanıyoruz. CHP bunu bizden ya gördü aldı ya da farklı bir çalışma yapsa da bunu BBP'nin kullandığını görmezden geldi. Bunu siyasi etiğe uygun görmüyoruz, bu konuda gerekli hukuki adımları da atacağız."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • +ekrem+ 2 ay önce Şikayet Et
    c h p k k çalarsa normal mesleki görevleri ne var bunda
    Cevapla
  • Yunus 2 ay önce Şikayet Et
    Onudamı çalmış lar
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 ay önce Şikayet Et
    Muhsin YAZICIOĞLU süikasti ???
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sayın Destici size tavsiyem "e bıktık artık" şarkısını seçim şarkısı olarak kullanın daha çok ses getirir
    Cevapla
  • DADAŞ 25 2 ay önce Şikayet Et
    bırak kullansınlar hizmet vatan sevgisi sloganla olmuyor..CHP den hiçbir şey olmaz..çöplük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı