CHP'de seçim kaosu! Bir aday daha değiştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi İznik Belediye Başkan Adayını değiştirdi. CHP daha önce de İstanbul'da Esenyurt ve Güngören'de belirlediği adaylarını değiştirmişti.

CHP'de seçim kaosu! Bir aday daha değiştirildi
CHP'de seçim kaosu! Bir aday daha değiştirildi
GİRİŞ 20.02.2024 20:00 GÜNCELLEME 20.02.2024 20:06
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

CHP'de Özgür Özel'in Genel Başkanlığı tartışılırken Ekrem İmamoğlu'nun il ve ilçelerde kendi kafasındaki adayları dayatmasıyla birlikte adeta bir kaos ortamı oluştu.

İSTANBUL'DA ADAYLAR DEĞİŞTİ

CHP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada İstanbul’un Esenyurt ve Güngören ilçe adaylarının değiştiği duyuruldu. Esenyurt’ta Ahmet Özer, Güngören’de Yüksel Yalçın aday gösterilecek.

CHP'de bugün de İznik Belediye Başkan Adayı değişti. Ali Sarı'nın yerine Ayan Özer aday gösterildi. 

 

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    şimdi son dakikamı akıllatına geldi dosyasının kabarık olduğu. bu zihniyetin ülkeyi tönettiğini düşünsenize. Allah göstermesin. adamlar partiyi, illeri, ilçeleri hatta beldeleri yönetwmiyor muhtarları bile düzgün muhtarlık yqpamıyor. yazık.
    Cevapla
  • Fırat kalkanı 2 ay önce Şikayet Et
    Ali sarının dosyası kabarık...
    Cevapla
  • Mileri 2 ay önce Şikayet Et
    Yapay zeka ile seçilen adayları yapay insanlar seçsin artık. Kurtuluş savaşını da yapay zekayla kazandık zaten. Bunlara oy veren yapay vatan sevgilerini, yapay milliyetçiliklerini dahası yapay başkanların da alıp başlarına çalsınlar gari… bu memleketin bu ucubelere ihtiyacı yok….saygılar
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 ay önce Şikayet Et
    6Lı masa ve 7 cumhurbaşkanı yardımcılığı ile başlangıç. yarı yolda MİT ve İçişleri Bakanlığını da vermeler. Ama bu millet şunu da gördü kiii. İyi ki bunlar kazanmamış. Daha kendi partilerine aday belirleyemiyorlar. Türkiye'nin iç dış siyaseti kimlere emanet olacaktı, MAZALLAHHH..
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ne yapay zekası talimat üzerine değişmiştir veya dem demlenmişlerdir
    Cevapla
  • Laz53 2 ay önce Şikayet Et
    Bence Chp de başkan dahil yönetim istifa edip YAPAY ZEKA İLE YÖNETSİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki