Maçoğlu'nu destekleyecekleri söyleniyordu! TİP, Kadıköy adayını açıkladı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Kadıköy adaylarını açıkladı. TİP’in, TKP’nin Kadıköy adayı Fatih Mehmet Maçoğlu’nu destekleyeceği iddiaları gündeme gelmişti…

Maçoğlu'nu destekleyecekleri söyleniyordu! TİP, Kadıköy adayını açıkladı
Maçoğlu'nu destekleyecekleri söyleniyordu! TİP, Kadıköy adayını açıkladı
GİRİŞ 21.02.2024 17:35 GÜNCELLEME 22.02.2024 10:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Erzincan'daki maden faciasına ilişkin açıklamalarda bulunan Baş, Kadıköy adaylarını da ilan etti.

KADIKÖY ADAYI DOĞAN ERGÜN OLDU

Baş, "Kadıköy ve Şişli'de seçimlere büyük bir iddiayla hazırlanıyoruz. Kadıköy'de TİP olarak artık yönetebileceğimizi, halka birlikte daha büyük sorunları çözebileceğimizi, yerel yönetim politikalarımızı uygulayabileceğimizi göstermek için Genel Başkan Yardımcımız Doğan Ergün'ü aday göstermiş durumdayız. Kendisine zor ama keyifli mücadelesinde başarılar diliyorum." dedi.

Doğan Ergün

DİĞER PARTİLERİN KADIKÖY ADAYLARI

AK Parti, Kadıköy'de belediye başkan adayı olarak Veli Arslan ismini ilan etti.

CHP'nin adayı ise Mesut Kösedağı oldu. TKP Kadıköy Belediye Başkan Adayı ise Fatih Mehmet Maçoğlu olarak açıklandı. Kulislerde ise TİP'in aday çıkarmayacak Kadıköy'de Maçoğlu'nu destekleyebileceği konuşulmuştu.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 10
  • verme 2 ay önce Şikayet Et
    bir suru uyduruk isim parti hedeflerine baktin mi hainlik terør casuzluk icin var hepsini idam edeceksin devlettin kaynalarini hainlik terør casuzluk icin kullaniyor
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    aynen öyle
    Cevapla
  • Salim 2 ay önce Şikayet Et
    TİPin tipi bu topraklarda çok iğreti duruyor!
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 ay önce Şikayet Et
    Hain aşırı sol Suriyede dokuz farklı fraksiyonla Türkiyeye karşı mücadele ediyor, kimi içerde kimi dışarda Türkiyeye karşı emperyalistlerle işbirlikçi olarak koçabşı truva atı kısaca hainlik gavurluk yapıyorlar !..
    Cevapla
  • Derviş yaşar 2 ay önce Şikayet Et
    Bundan anlaşılan herkes koltuk derdinde dava diye bi şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti