İYİ Parti'de deprem! 2 Başkan Yardımcısı ve 400'ü aşkın üye istifa etti

İYİ Parti Sorgun İlçe Başkanı Mehmet Kabay ve ilçe yönetimi kurulu üyeleri ile birçok parti üyesi istifa etti.

İYİ Parti'de deprem! 2 Başkan Yardımcısı ve 400'ü aşkın üye istifa etti
İYİ Parti'de deprem! 2 Başkan Yardımcısı ve 400'ü aşkın üye istifa etti
GİRİŞ 22.02.2024 18:48 GÜNCELLEME 22.02.2024 18:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Sorgun İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Durak Kaya, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 400’ü aşkın parti üyesinin istifa ettiğini açıkladı.

2 BAŞKAN YARDIMCISI VE 400'Ü AŞKIN ÜYE İSTİFA ETTİ

Kaya, yaptığı basın açıklamasında İYİ Parti Genel Merkezi tarafından hiçbir gerekçe gösterilmeden Sorgun İlçe Teşkilatı'nın görevden alınması nedeniyle istifa ettiklerini belirtti. İlçe teşkilatı olarak 400’ü aşkın üye ile istifa ettiklerini söyleyen Kaya, “Genel merkez tarafından Sorgun İlçe Yönetimi görevden alındı ve hiçbir gerekçe ve mazeret gösterilmeden başta Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer’in kendi duygusal hareketleri bu kararın alınmasında etkili oldu ve bu süreçte sayın milletvekilimiz Lütfullah Kayalar teşkilatımızın arkasında durmadı. Biz de teşkilatımız olarak 400’ü aşkın üyemizle birlikte istifa ettik. Şu an da istifalar devam etmekte. Bu aşamadan sonra da yerel seçimlerde hangi adaya destek vereceğimizi açıklayacağız. İYİ Parti’yi yerel seçimlerde kesinlikle desteklememiz söz konusu değildir” dedi.

Kabay’ın istifasıyla boşalan İYİ Parti Sorgun İlçe Başkanlığı görevine ise Emre Ekim atandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Akşner. Bir. Sol partiyle. Yol yürümesi. Ve masa kalkıp geri oturması. Kendini bitirdi. Şuan. İyi partinin Oyu. 5. 6. Civarında. Geri kan. CHP ve diğer gitti. İyi. Başarılı olması için. Solcu artık Erdoğan çekemeyen. Şok tipleri ve. Erdoğan af ebe yapmasını bırak lazım. 60. Oy. Potan olan Erhan sana bir fayda gelmez
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İyi akıllanın artık
    Cevapla
  • sivaslı58 2 ay önce Şikayet Et
    tayyip erdoğan düşmanlığı sürüm sürüm süründürür parti parti gezdirir
    Cevapla
  • AliT 2 ay önce Şikayet Et
    Meral hanım kardeşi İmamoğlu nun gazabına uğradı yargıdan İmamoğlu na ceza gündeme gelince apar topar Ankara dan İstanbul a geldi İmamoğlu na öyle bir sarıldıki abla kardeşten öte geçti cumhurbaşkanı Erdoğan hapisten sonra Allah'ın yardımıyla yürüdü zannettiler Ekrem cumhurbaşkanı olacak acaba o video ya bakıp yüzü kızarıyormu zannetmiyorum bu olanları Meral hanım hak ediyor
    Cevapla
  • Nokta 2 ay önce Şikayet Et
    ... yürüdü" den sonra nokta koymalıydınız.
    Cevapla
  • aga 2 ay önce Şikayet Et
    Kesin bee. gidin tıpış tıpış Chp ye ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!