CHP'de sular durulmuyor; İkinci belediye başkan adayı da istifa etti

Çorum'un Alaca İlçesi'nde, Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) Belediye Başkanlığı konusunda yaşanan anlaşmazlıklar devam ediyor.

CHP'de sular durulmuyor; İkinci belediye başkan adayı da istifa etti
CHP'de sular durulmuyor; İkinci belediye başkan adayı da istifa etti
GİRİŞ 23.02.2024 13:17 GÜNCELLEME 23.02.2024 13:18
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

İlçede, CHP Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Hüseyin Türk'ün başvuruların son günü adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından ilçe teşkilatı seçim kuruluna belediye başkanı olarak Hüseyin Çinkaya'nın adını bildirmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından bugün öğle saatlerinde Hüseyin Çinkaya'nında istifa ettiği açıklandı.

Hüseyin Cinkaya'nın istifasının ardından CHP ilçe teşkilatı bu defa da belediye başkan adayı olarak 21 yaşındaki Hüseyin Gazi Cenik'in ismini açıklandı. CHP İlçe teşkilatı 21 yaşındaki emlak işletmecisi Hüseyin Gazi Cenik'i Alaca Belediye Başkan adayı olarak Yüksek seçim Kurulu'na bildirdiği öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • 1453 2 ay önce Şikayet Et
    Sizi gidi chpkk sizi suçüstü yakalandınız !..
    Cevapla
  • FaTiH ErDoĞmUş 2 ay önce Şikayet Et
    Bu İlçede ismi Hüseyin olanlardan başka isimde aday yok mu?Yoksa bütün ilçede yaşayanların hepsinin adı Hüseyin mi? )))))))))))))
    Cevapla
  • X Day 2 ay önce Şikayet Et
    Özgürcük istifa ne zeman
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    saadet ne güne duruyor.onun adına aday yapın.saadetlichp diyede osim değiştirin.ne olur amma.
    Cevapla
  • Asım Mert 2 ay önce Şikayet Et
    Asıl gündem Manisa'nın küçük bir ilçesinde aday listesi kavgası sebebiyle Aday listesini veremeyerek aday olamayan CHP'Lİ Belediye Başkanı Saadet partisinden aday oldu, yani Saadet partisi CHPkk vagonu olarak Millî Görüş düşmanlığı ile siyasetten silindi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de nefes kesen hafta! 10 maç aynı saatte
Suudi Arabistan'da Ronaldo'ya beklemediği son!