Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir: Biz felaket zamanı tatile gitmeyiz

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Murat Kurum’un bakanlık döneminde felaket bölgelerindeki hizmetlerinden övgüyle bahsetti. Ekrem İmamoğlu'na gönderme yapan Özdemir, "Biz felaket zamanı balıkçıya, tatile gitmeyiz" dedi.

GİRİŞ 23.02.2024 20:11 GÜNCELLEME 23.02.2024 20:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul’da semt semt dolaşarak seçim kampanyasını sürdüren Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un bugünkü adresi Bağcılar oldu. Kurum’a programında Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de eşlik etti. Kurum ile Özdemir, güne esnaf gezesiyle başladı. Ziyaretleri sırasında ilgiyle karşılanan Kurum ve Özdemir, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Esnaf gezisinin ardından Bağcılar Meydanı’nda miting düzenlendi. Her yaştan ve kesimden ilçe sakini meydanı doldurdu. Mitinge yoğun katılımın olduğu meydanda gençler, Kurum ve Özdemir’i coşkuyla karşıladı.

İMAMOĞLU'NA TATİL GÖNDERMESİ

Kurum'dan önce sahneye Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir çıktı. Hemşehrilerine seslenen Özdemir, Kurum'un bakanlık dönemi hizmetleri ve afetlerde nasıl milletin yanında yer aldığını hatırlattı. Kurum'un çizmeleri ve yağmurluğuyla her felakette milletin yanında olduğunu söyleyen Özdemir, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da Elazığ depremi sırasında kayak tatilini hatırlattı.

"BİZ HER DAİM VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLURUZ"

Kurum ve AK Parti yöneticilerinin asla böyle bir duruma düşmeyeceğini dile getiren Özdemir “Anadolu’da bir söz vardır. ‘Tarlada izi olanın mahsulde yüzü olur’. İşte adayımız Murat Kurum. Malatya'da deprem oldu. Adıyaman'da deprem oldu ama Başkanımızın yaptığı TOKİ konutlarında bir çizik dahi göremedik. O kent meydanlarının nasıl ne hallere geldiğini biliyoruz. Sayın bakanımızın hepimizin memleketlerinde yapmış olduğu kentsel dönüşüm projelerini çok iyi biliyoruz. Sayın başkanımızın yaptığı eserleri çok iyi biliyoruz. Çünkü tarlada izimiz var. Başkanımızın birçok memlekette yaşanan afetlerde çizmeleriyle yağmurluğuyla milletimiz yanında olduğunu biliyoruz. İşte biz böyle zamanlarda tatile gitmeyiz, biz böyle zamanlarda balıkçıya gitmeyiz, biz böyle zamanlarda şehrimizi terk etmez, her daim vatandaşımızın yanında oluruz” diye konuştu.

"BİZ 1 YAPIYORSAK MURAT KURUM BAĞCILAR'A 5 KATINI YAPACAK"

Murat Kurum’un İBB'yi kazanması durumunda Bağcılar'ın da kazanacağını ifade eden Özdemir şöyle devam etti: “İBB Bütçesinin Bağcılar bütçesinden 5 kat fazla olduğunu dolayısıyla Bağcılar'ın da 5 kat fazla hizmet alacak. Biz ne yapıyorsak bizim bütçemiz neyse İBB'nin kasasına giren bütçe tam 5 katı. Biz 1 yapıyorsak Murat Kurum başkanımız Bağcılar'a tam 5 katını yapacak Allah'ın izniyle.”

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Stratejik bakış 2 ay önce Şikayet Et
    Bu seçimde .cebi için .iş yapan adamı secmeyip gidip baska bir adaya oy veren .satılmıstır ..
    Cevapla
  • memo 2 ay önce Şikayet Et
    halk felaket sonrası atam izindeyiz deyip izne çıkanları istiyor.
    Cevapla
  • Vatandas 2 ay önce Şikayet Et
    Oyum kademeli emekliliğe
    Cevapla
  • HHH 2 ay önce Şikayet Et
    Bi nevi satılmışlık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü