Turgut Altınok'tan alkışlanacak hareket! DEM adayı hariç herkesi davet etti

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'tan alkışlanacak bir hareket geldi. Altınok, DEM Parti adayı hariç tüm rakiplerini 25 Şubat'ta düzenlenecek olan proje tanıtım toplantısına davet etti.

GİRİŞ 24.02.2024 13:19 GÜNCELLEME 24.02.2024 13:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

   HABER7

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala belediye başkan adayları çalışmalarına hız verdi. Seçimin demokratik ve medeni bir ortamda geçmesi için ise Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan alkışlanacak bir hareket geldi. Altınok, terör örgütünün siyasi kolu DEM Parti hariç tüm rakiplerini proje lansman toplantısına davet etti.

MANSUR YAVAŞ DAHİL TÜM RAKİPLER DAVET EDİLDİ

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında proje tanıtım toplantısını 25 Şubat Pazar günü saat: 12.00'da Ankara'da bulunan ATO Congresium'da gerçekleştirecek. Yerel seçimlerde gerçek bir demokrasi şöleni yaşanmasını isteyen Altınok, lansman öncesi özlenen medeni bir siyaset ortamı oluşması için rakiplerini de proje lansman törenine davet etti.



Davet edilen isimler arasında Altınok'un en büyük rakibi olarak gösterilen CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ta bulunuyor. 

DEM ADAYINA DAVET GİTMEDİ

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok, tüm rakiplerine davet gönderirken sadece terör örgütünün siyasi kolu DEM Parti'nin ABB eş başkan adayları Gültan Kışanak ve Öztürk Türkdoğan'a davet gönderilmedi. 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 15
  • talep 2 ay önce Şikayet Et
    ankarada kentsel dönüşüm ve sosyal konut yapın. beton ömrü 50 yıl. 50 yaşın üstündeki binaları kentsel dönüşüme sokun. gençler ev sorunu yüzünden evlenemiyor. ev fiyatları her yıl iki katına çıkıyor
    Cevapla
  • zzz 2 ay önce Şikayet Et
    oyumuz REİS e oyumuz ALTINoka yaparsa cumhur ittifakı yapar
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Mansur ilk önce hdp ile demlenir...
    Cevapla
  • Tehluke 2 ay önce Şikayet Et
    Başkanim bir iki tane proje yide mansura ver oda açiklasin
    Cevapla
  • Recep IŞIK 2 ay önce Şikayet Et
    TURGUT ALTINOK bey efendinin Yüce Yaratan yar ve yardımcısı,yolu açık bahtı APAK,sağlık ve mutluluğu ona destek verenlerle beraber heeeeeep ama hep sürekli olsun.DURMAK DURDURULMAK YOK UÇARAK TA DEĞİL IŞIK HIZI YOLA DEVAM.OYLAR BÖYÜK ŞEHİRLERDE,İLE VE İLÇELERDE,HER YERDE AKP ye Hem de Meclis üyeliklerinde de nerede AKP AMBLEMİ var oraya MÜHÜR: SEÇMEN BÖYLE BİLİNÇLİ OLACAK. böyle bilinçli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!