Jandarma komutanına küfreden aday hakkında karar! AK Parti ihraç edecek!

AK Parti'den belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun jandarma komutanına küfretmişti. AK Parti, Altun'un kesin ihraç sürecinin başlatıldığını açıkladı.

GİRİŞ 24.02.2024 13:38 GÜNCELLEME 24.02.2024 13:39
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Niğde'nin Hacıabdullah'ta 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun, seçmenlerle yaptığı bir toplantıda Jandarma komutanına hakaret etmişti. AK Parti İl Başkanlığı Altun'un ihracı için harekete geçti.

KESİN İHRAÇ SÜRECİ BAŞLATILDI

Altun'un ettiği küfürün ardından AK Parti Niğde İl Başkanlığı, disiplin soruşturması başlattı.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız B.A.’un, İstanbul’da bir dernek toplantısında iken sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır" denildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • 7500. 2 ay önce Şikayet Et
    Peki gizleyenler ne olacak.
    Cevapla
  • Tayfun Ceylan 2 ay önce Şikayet Et
    Asker ve polis devlettir.Sen kimsinnnnnn...
    Cevapla
  • İzmirli 2 ay önce Şikayet Et
    Ordumuz Ülkemizin demir yumruğudur. Balyoz gibi tehlikeleri bertaraf eder. Zavallı başkan adayı. Önce sen insan olmayı öğren..!
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ajan mı ne
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Olmayacak iş ama darısı diğer partililerin başına. Tam tersi, parti içinde askere, emniyet güçlerine fiziki ve sözlü saldıranlara destek veriyorlar.
    Cevapla
  • Asl 2 ay önce Şikayet Et
    Kim destek veriyor, hülümet ve devlet kanadı desteği ihası, sihası, savunma sanayii, uçağı ve askeri donanımı ile destek veriyor, halkta duası ile ama diğer zillette birşey diyemem onlar ortaklık kurarak nasıl destek verdikleri belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri