Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde DEM Parti bayrakları dalgalandı

İstanbul'da 31 Mart seçimleri için CHP ile DEM Parti arasında yapılan ittifak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün Çekmeköy ve Sancaktepe'deki mitinglerinde sallanan parti bayraklarıyla görünür hale geldi.

GİRİŞ 24.02.2024 13:54 GÜNCELLEME 24.02.2024 14:03
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

CHP ve DEM'in İstanbul'da 'kent uzlaşısı' adı altında siyasi pazarlık gün yüzüne çıktı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy ve Sancaktepe'deki halk buluşmalarına katıldı.

İmamoğlu, Çekmeköy'deki halk buluşmasında yaptığı konuşmada, CHP Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez'e 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

İMAMOĞLU MİTİNGİNDE DEM BAYRAKLARI

İstanbul'da CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun Sancaktepe mitinginde DEM Parti bayrakları açıldı. CHP bayraklarının yanı sıra DEM Parti bayrakları sallayan bir grup "zafer" işareti yaparak Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.

- İLÇEDEKI ADAYI BEĞENMEYEN CHP'LI KADIN, İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜRÜLMEDİ

Programın ardından İmamoğlu, otobüsten inip aracına binerken CHP'li bir kadın, ilçedeki aday seçiminin yanlış olduğunu ileri sürerek, İmamoğlu ile görüşmek istedi.

Görevliler tarafından izin verilmemesi üzerine bu duruma tepki gösteren partili kadın, "Ben Çekmeköy'ü kaybetmek istemiyorum, kazanmak istiyorum. Partidenim, böyle bir rezalet görmedim. Şuraya bakın görüştürmüyorlar." ifadesini kullandı.

Bu sözlerinin ardından İmamoğlu'nun aracının yanına giden partili, yine de kendisiyle görüştürülmedi.

- VATANDAŞTAN İMAMOĞLU'NA METRO TEPKİSİ

İmamoğlu, daha sonra Sancaktepe'de esnaf ziyaretinde bulundu. Bu sırada Ümit Demirhas isimli kişi, İmamoğlu'na, "Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunun" ne zaman açılacağını sordu. İmamoğlu'nun, "20 gün sonra" cevabını vermesi üzerine Demirhas, "Seçim dönemine denk getirdiniz" diye sitemde bulundu.

İmamoğlu'nun, AK Parti'nin metro hattını yapmadığını, kendilerinin ise üç senede bitirdiğini söylemesi üzerine Demirhas, "Siz 5 senedir yapamadınız." cevabını verdi.

İmamoğlu'nun, "Sizi vicdanınıza emanet ediyorum." sözlerine Demirhas, "Vicdanım rahat." yanıtını kullandı.

Başka bir vatandaş ise İmamoğlu'na, ilçedeki ana yollarda çukurlar olduğunu ve aracıyla bunlara düşmemek için çabaladıklarını söyleyip, yolların yapılmasını istedi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 68
  • Gebzeli 1 ay önce Şikayet Et
    Ekrem sen hiç düşünmezmisin şehitlerden utanmazmısın yüce Allahtan korkmazmısında hainlerle birlik olursun CHP Hikaye anlatıyor, burada o bu adayın kazanması değil mesele,İstanbulun kazanması, bes yıl geçti ne verdi İmamoglu? Ulaşımı mı çözdü, kentsel donusumu mu çözdü, kac metre yesil alan kazandırdı ..bu yonlerden bakmalı.Hayatimızı kolaylaştıracak belediye başkanı seçmeliyiz.
    Cevapla
  • alper 2 ay önce Şikayet Et
    Meclisi kim yönetiyor Dem partili biri değil mi ?
    Cevapla
  • Yabanca 2 ay önce Şikayet Et
    Ikisde amerikan maşası teki toprak alacak sanıyor öbürüne illa amerikanin kontrol mekanizması yine olsun diye imperialist güçler birleşin diyiyor
    Cevapla
  • adamm 2 ay önce Şikayet Et
    Yapılacak metrolarına toprak döküp kapattığın çekmeköy-sancaktepeye hangi yüzle gittin....
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 2 ay önce Şikayet Et
    Ellerinden gelse apo kürdistan bayra açıcaklar ekoda seyredecek hainler chpkk topluluğu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü