Tekkeköy Belediye Başkanı'nın aracının camı kırıldı, pankartı kurşunlandı

Samsun'un Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan adayı Hasan Togar'ın dün aracının camı yumruklanarak kırıldı, bugün ise seçim pankartı kurşunlandı.

Tekkeköy Belediye Başkanı'nın aracının camı kırıldı, pankartı kurşunlandı
Tekkeköy Belediye Başkanı'nın aracının camı kırıldı, pankartı kurşunlandı
GİRİŞ 24.02.2024 18:56 GÜNCELLEME 24.02.2024 19:00

Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Tekkeköy Belediye Başkan adayı Hasan Togar, dün akşam Sanayi Mahallesinde bir asker eğlencesine katıldığı sırada aracının arka camı yumruklanarak kırıldı. Bugün ise 19 Mayıs Mahallesi Şeyh Yusuf Zeynüddin Caddesi üzerinde asılı olan seçim pankartına tabancayla ateş açıldı. 11 el ateş edilen pankart, tahrip oldu. Polis ekiplerince yapılan inceleme sonucunda silahlı saldırı ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.

'RAKİPLERİMİZ YANINDAKİLERE SAHİP ÇIKSIN'

Daha önce, belediye çalışanlarının tehdit edildiğini söyleyen; dün ve bugün yaşanan olayların ise kendisinin seçim çalışmaları engellemeye yönelik olduğunu değerlendirdiklerini belirten Başkan Togar, "Dün bir mahallemizde seçim arabamıza saldırı, yumruklama, camını kırma; bugün bir pankartımıza silahlı kurşunlama saldırısı gerçekleşti. İşte tam da söylemeye çalıştığımız, izah etmeye çalıştığımız şey buydu. Bundan 10 yıl öncesine kadar herkesin suratı asık olduğu, gergin, kardeşlerin birbirleriyle konuşamadığı, esnafların birbirleriyle konuşamadığı bir ilçeden; Samsun’un en huzurlu en mutlu insanlarının yaşadığı Tekkeköy ilçesine bir yolculuk yaşadık. Bütün söylemek istediğimiz de bu. Bu ilçeyi kimsenin geçmişe döndürmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi